Nejste přihlášen/a.
gmail. Chtěl jsem zaslat sms pro přihlášení na tel číslo ke kterému je to bezpečnostní ověření. Nepamatuju heslo, ale emailovouo adresu a tel číslo jo. Zkoušel jsem to mnohokrát na +420 603 ... a stejně nic nepřišlo. Stalo se Vám to už někdy a jak jste to vyřešili? Oni mají tlačítko zaslat znovu, a nic zase nic nepřišlo. To si dělaj prdel. já se snad do té schránky nedostanu. Ale oni ví jak to tel. číslo končí a tak je to správné číslo.
0x
1: proč jsi chtěl zaslat sms?, jak víš to číslo to je tvoje? to jsi někam zadával? je to to číslo 603?
Nejsi přihlášen ještě souběžně (A z dřívějška?) Ukazuje to nějakou hlášku? Na jaké url se přihlašuješ? Kdy se ti povedlo naposledy přihlásit (zadáním hesla !) a kdy jsi naposled pracoval přihlášený?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.