Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncept v mailu

Od: lapka®

Poslední dobou se v rozepsaném mailu objeví "uloženo do konceptu" a nejde pokračovat. Prosím o radu, co dělám špatně nebo co s tím. Dosud to zůstalo v "uložených" .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Možná by nebylo od věci, napsat, kde se email píše.
Zda-li na nějakém webovém rozhraní sv tom případě by bylo vhodné napsat zdali se jedná o Gmail, Seznam, Centrum či něco jiného.
Případně v nějakém emailovému klientovi a také by nebylo od věci napsat, jaký se používá.
Nevím jak ostatní rádci, ale já mám křišťálovou kouli v opravě a tak opravdu netuším kde to píšeš.

hodnocení

Aha, tak v tom jsem naprostý laik a vůbec nevím. Tak se omlouvám, asi rada možná nebude. Děkuji a neztrácejte se mnou čas, budu muset někoho požádat o pomoc na místě !

jaryn

Vůbec nevíš, kde to píšeš, jestli v iPhonu, nebo v Androidu, nebo ve windowsU v aplikaci anebo na webový stránce Seznam mailu nebo gmailu :) aha! Anebo spíš seš tajnej jako hrad v karpatech? Když VŮBEC NEVÍŠ CO DĚLÁŠ?

V každým případě zkontroluj místo na disku jestli ti nedochází, pokud tam daš nějaký přílohy fotky třeba tak z telefonu když je málo paměti tak to začne dělat problémy než to dopíšeš a odešleš - tak to kolabuje !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]