Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem si a zaplatil kartou na allegru.cz zboží přišlo, ale nevidím že by poslali fakturu. Jen Reklamační podmínky a odstoupení od smlouvy. Pak potvrzení, že to odeslali, nebo že jsem to vyzvedl. Ale mám záruku 5 let, tak bych očekával tu fakturu. Přidávám rovnou dotaz jak provádět tu reklamaci.
4x
Přihlaste se do svého účtu na Allegro.cz - do sekce Moje nákupy.
Najděte příslušnou objednávku a klikněte na Rozbalit detaily (nebo Detail nákupu).
Pokud prodejce doklad přiložil elektronicky, uvidíte tam tlačítko Stáhnout fakturu.
Případně v detailu téže objednávky klikněte na tlačítko Napsat prodejci a pošlete mu zprávu. Prodejci mají povinnost vám doklad na vyžádání zaslat.
2x
Fakturu si stáhneš přímo v účtu na Allegro.cz – sekce Moje objednávky, u dané objednávky je možnost Dokumenty / Faktura. Pokud tam není, napiš prodejci přes Allegro zprávu, musí ti ji vystavit. Reklamace se řeší stejně – v objednávce klikneš na Reklamace/vrácení a Allegro tě provede postupem.
Sekci moje objednávky nevidím, jen Historie nákupů, kde najdu:
21. 7. 2026 10:26
Od prodejce (odkaz)
Produkt, kč
Ohodnotit produkt
Rozbalit podrobnosti o doručení.
Po rozbalení:
Zásilka č. 1
Zásilka vyzvednuta
st 22. čvc. 19:32
Ohodnotit prodejce
Jo, pod tím, už to vidím. Ale faktura tam není. Píšu mu tedy zprávu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.