Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod pages na pdf

Od: ron

Zdravim prosím o pomoc potrebuji převest asi padesat pages-apple souboru na pdf ve windows a nemohu najit nejaký free program všechny online jsou na jeden dva soubory a hotovo apak už to nejde. Nějaký odkaz nebo kde stahnout nejaký free program co to umí. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co se přihlasit do iClaudu

Tam máte možnost pracovat, převádět dokumenty jak chcete

icloud.com/...

ron
hodnocení

nemám žadný icloud ani žadné zařízeni k tomu, jeste se mi to nikdy nestalo ale dostal jsem ted nejaké soubory pravě v tomto ...

Tak něco online

Třeba

prevod-souboru.cz/...

ron
hodnocení

Děkuji, asi to pujde po jednom ale co už.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz a vyzkoušet (30 souborů by to mělo zvládnout, tak si uděláte pauzu a další den, si to třeba doděláte). Zdravím!

online2pdf.com/...

doplněno 22.07.26 23:10:

Nemáte zač.

ron
hodnocení

Děkuji, asi nic jiného nezbyde. Mysle jsem že nejakej free soft bude ale nenašel jsem jen nejake pochybne weby kde ve vysledku stejne nic zadarmo nestahnu. věřím že kdysi na ulož to by jic bývávalo:)

hodnocení

0x
A co nějaký virtuální tisk do pdf?

hodnocení

0x

Co prosím je "pages-apple soubor"? Můžete to lidským jazykem vysvětlit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]