Nejste přihlášen/a.
Dobrý den budu se ptát za souseda.Má Win.10 a domovskou stránku Firefox.Něco zmáčknul a domeček se neukazuje.Ja taky nevím co s tím.Prosím poradte.
5x
Když na tu lištu klepnete pravým tlačítkem a dáte nastavení tlačítek a lišt, můžete si vybrat, jaké ikonky tam chcete mít.
Domeček mám předposlední, stačí přetáhnout a je tam.
Já tuto ikonku léta nepoužil, ff se mi otevírá s prázdnou stránkou nebo s panely od minula. Domácí stránka je nějaká nesmyslná (typu go mickosoft com to bylo v exploreru, tady to bude něco podobného). Ale je pravda, že dřív byla ta domácí stránka užitečná, měl jsem tam nahromaděné důležité odkazy. Ale po vynálezu záložek a panelů to trochu ztratilo smysl.
Také se domnívám že se ztratila ikona Domovské stránky-domeček. Jak píše bear-hledat vpravo nahoře tři vodorovné obrubníčky, na ty kliknout, v rozbalené nabídce v dolní části kliknout na Další nástroje(nebo obdobný výraz), poté by se měla objevit nabídka ikon možných přidat na horní lištu prohlížeče-tedy pokud je tam domeček, tak ho přetáhnout myší do horní lišty. Nevím všechny podrobnosti o počítači vašeho souseda a o nastvení ohledně jazyka, ale mohlo by pomoci i video- v tomto případě důležité od 1 minuty od začátku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.