Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Používám prohlížeč Google Chrome. Normální reklamy na stránkách mi vadí tak nějak přijatelně. Ale v posledních dnech se mi na monitoru dole v rohu objevují reklamy obtěžující. Čtverce zabírají asi třetinu výšky monitoru a podle nadpisu obsahují "zdravovědná" doporučení. Cukrovka za týden zmizí, penis jako ze železa... Samozřejmě to neotevírám, hned zavírám křížkem. Při zavírání křížkem to píše " přesunout do centra akcí", tři tečky asi nabízejí nějaké nastavení. Reklamy vyskakují několikrát za den, ráno po zapnutí počítace vyskočí sloupec 3 - 4 reklam. Mimo hlavní nadpis je tam psáno Google Chrome a nonvenaivi.cyou. Teoreticky jsem si to mohla nějakým ukliknutím "objednat" sama. Zbavit se toho ale sama neumím, vlastně se všeho jiného než klikout na křížek bojím. Co s tím?
2x
Dobrý den. Vypadá to na tzv. oznámení. Asi jste omylem někde na výzvu povolila oznámení. Pokud oznámení vůbec nepotřebujete, nejlepší je zablokovat komplet.
Postup pro vypnutí je: "Nastavení – zabezpečení a ochrana soukromía následně do Nastavení webu. Poté přejděte do Oznámení, kde dáte volbu Blokovat."
Zdroj a víc info:
PS. Doporučuji prohlížeč Brave. Blokuje reklamy. Ovládání totožné s Chrome.
2x
Google chrome je prohlížeč, který je nejvíc zaneřáděný reklamama, nechápu, proč ho někdo používá. Facebook a WhatsApp by neměly být prohlížečem ovlivněny, ty mají své nastavení, musíte vyzkoušet.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.