Nejste přihlášen/a.
Nevíte co zas patlalové dobili na ivyílání české televize? Běží mi pořad, mohu hledat v čase, žádný problém. Ale jakmile kliknu na ozubené kolo (napíše to Omlouváme se, video senepodařilo načíst.) Přitom se nic nenačítá. (Ani v okamžiku kliknutí nevyvvstane jakýkoli pokus něco stahovat)
TO je furt něco rozbitýho na ivysilání , třeba den předtím při první otevření webu (/ivysilani) se tato homepage načetla (vypadalo to nadějeně) ,ale po p§ů vteřině se načtenou stránku překryje okno. napsalo Omlouváme se , chyba není na vašem přijímači. nechápu kdo to takhle vymýšlí ! Pak musím využívat okliku tedy, že musím jít do nějakého postraního menu - TV program, abych se dobral k pořadu, když přes tuhle stránku to nejde.
2x
Dobrý den, kde? V aplikaci (pravidelně aktualizované) je dlouhodobě vše OK, v prohlížeči (v jakém?) jsem nezkoušel, ale pokud bych tam tento problém řešil, tak bych ho vyčistil (cookies a mezipaměť) nebo zkusil jiný. Zdravím!
P.S. Jsem zvědav, jestli konečně v nějakém svém dotazu budete na rady reagovat nebo dokonce spolupracovat
.
doplněno 13.06.26 13:49: herd - a zase jste nezklamal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.