Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje změna rozlišení ivysilání

Od: herd®

Nevíte co zas patlalové dobili na ivyílání české televize? Běží mi pořad, mohu hledat v čase, žádný problém. Ale jakmile kliknu na ozubené kolo (napíše to Omlouváme se, video senepodařilo načíst.) Přitom se nic nenačítá. (Ani v okamžiku kliknutí nevyvvstane jakýkoli pokus něco stahovat)

TO je furt něco rozbitýho na ivysilání , třeba den předtím při první otevření webu (/ivysilani) se tato homepage načetla (vypadalo to nadějeně) ,ale po p§ů vteřině se načtenou stránku překryje okno. napsalo Omlouváme se , chyba není na vašem přijímači. nechápu kdo to takhle vymýšlí ! Pak musím využívat okliku tedy, že musím jít do nějakého postraního menu - TV program, abych se dobral k pořadu, když přes tuhle stránku to nejde.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, kde? V aplikaci (pravidelně aktualizované) je dlouhodobě vše OK, v prohlížeči (v jakém?) jsem nezkoušel, ale pokud bych tam tento problém řešil, tak bych ho vyčistil (cookies a mezipaměť) nebo zkusil jiný. Zdravím!

P.S. Jsem zvědav, jestli konečně v nějakém svém dotazu budete na rady reagovat nebo dokonce spolupracovat .

doplněno 13.06.26 13:49: herd - a zase jste nezklamal .
thetruth
No jo no, tak už teleblbís v avataru by měly odradit. Ale to je úděl skoro každého fora, skoro všude je nějaký tazatel, který jen generuje dotazy na každou blbost (protože sám nic samozřejmě řešit nebude), načerpá odpovědi a už se v původním dotazu neobjeví. To v lepším případě. V horších jsou to jen trollové, kteří se baví obíráním ostatních o čas. Ti pak ale typicky kopírují otázky ze starých příspěvků nebo jiných fór.
vernon
No ona ta aplikace taky stojí za houby. Občas se video furt přerušuje a pomalým připojením to není. Všiml jsem si, že se to děje hlavně u videotéky pořadů. U živého vysílání moc ne.

111®
hodnocení

0x

A to oznamuješ že vysílají v jednom rozlišení, nebo si stěžuješ?

prohlizec
hodnocení

0x

Zkusil bych jiné prohlížeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]