Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi zveřejňovat příspěvky do skupin na FB

Od: pu®

Dobrý den,

v krátkosti kontext: vyklízím byt a zveřejňuji hodně inzerátů na FB. Pokud inzeruji přes marketplace a zároveň při zveřejnění zaškrtnu skupiny, problém to není. Potíž je, když chci inzerovat pouze ve skupině, resp. např. se zeptat ve specifické skupině, má-li nějaká věc hodnotu, a tedy smysl se jí zabývat (typicky např. retro světla). Pak se mi objeví hláška, že "inzerát nelze zveřejnit, pravděpodobně jste ho již zveřejnil, zkuste to později", případně "nelze zveřejnit". Kdesi jsem se dočetla, že to je kvůli tomu, aby se zabránilo spamování - ale projela jsem profil a závadové hlášky a nemám nikde oznámení o blokaci, ani dočasné. Dále jsem dle různých rad, na které jsem se dohrabala online (reddit ap.), vymazala mezipaměť a aktualizovala aplikaci FB na telefonu. Stále stejná situace (počítač i telefon).
Setkal jste se s tím prosím někdo, příp. umíte prosím poradit? Teď zrovna opravdu potřebuju každý kanál, kterým se dá prodávat nebo darovat - nesnáším plýtvání, věci mám za pár korun a je strašná škoda, aby nešly dál! (Marketplace nestačí, je omezený 20 kousky na měsíc - umíte si představit, že při vyklízení bytu je to zoufale málo...)

Předem děkuji za jakoukoliv radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Však to píšete! Vyklízím byt a zveřejňuji hodně inzerátů...

FB to vyhodnotil jako spamování, vystavovala jste toho hodně a FB Vás zřejmě omezil? Pokud máte 1inzerát současně ve 20 prodejních skupinách, další už nezveřejníte, ten stávající musíte označit jako prodaný a zároveň počkat, třeba do odpoledne, hned Vás to zřejmě nepustí ho znovu vystavit.

Nemusíte přece vystavovat na MP, vyberte si prodejní skupinu, přes prodat nahrajte fotky, napište text, vyplňte vše potřebné a zveřejněte a zároveň zkontrolujte zda máte možnost- zveřejnit na MP vypnutou. Zkontrolujte, zda máte ostatní prodejní skupiny zafajfkované a dejte zveřejnit.

Ve skupinách, které nejsou prodejní-nemají nákup a prodej, ale jen diskuzi, vystavte růčo přes diskuzi. V tom případě je lepší napsat text + cenu přímo do fotky. Z takových příspěvků totiž občas zmizí text, na fotce ale zůstane. Zároveň tam můžete do 1 inzerátu takových fotek s textem dát víc, ať FB nezahlcujete.

Já osobně jsem na MP skoro vůbec nevystavovala, pro mě ztráta času a povětšinou reagovali jen podvodníci.

hodnocení

0x

Na Fejsu je nápověda. Najděte, přečtěte, dejte dotaz.

hodnocení

0x

Já dala do rubriky Nevyhazuj to na FB a vše bylo během chvíle pryč - samozřejmě zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]