Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych poradit s nákupem sluchátek.Na webu luxusní elektronika je ted akce na viz.předm.otázky.Nechci moc utrácet a tak se ptám.Oplatí se to koupit?Používaní telefon,notebok a televize.Budu rád za každou odpovět.Hezký den.
0x
Dobrý den, značka je to dobrá a pokud půjdou sluchátka připojit k oněm zde (velmi přibližně) uvedeným přístrojům (a jinde nejsou levnější), tak kupujte. Zdravím!
0x
A Vy si sluchátka před nákupem nehodláte poslechnout? To je dost zvláštní postup u nákupu audiotechniky.
Já mám jejich "předchůdce" HD560 Ovation...je jim 25 let...a stále hrají výborně.
Obecně není moc důvodů, proč by HD560S měla mít problém s NB, telefonem a TV..., tušil bych naopak, že pro tyto účely budou mít značnou rezervu.
Nicméně já bych si je zašel poslechnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.