Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro - ověření přihlášení na cizí tel. číslo - proč

Od: sofi

Dobrý den, mám dotaz ohledně Aukra. Jsem zde registrovaná, už jsem zde i nakupovala a ráda bych znovu. Problém je, že když zadám heslo a email (obojí 100%ně správné), chce to ověření, že nejsem robot. V pořádku. Jenže se kód odešle na nějaké cizí číslo a ne na mé. Jak je to možné? To samé se děje z obou počítačů a dokonce i z mého mobilu. Telefonní číslo mám celý život stejné a nevím jak se mám do svého účtu na Aukro přihlásit. Jde někde změnit telefonní číslo v registraci? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napište jim na podporu, sama to nemáte jak vyřešit. Telefonní číslo samozřejmě změnit jde, ale až po přihlášení (jinak by dvoufaktorové přihlášení přes telefonní číslo nedávalo smysl).

sofi
hodnocení

Už jsem na podporu napsala. Bohužel, než mi odpoví, tak zboží, které jsem chtěla zakoupit, nebude.

jir
To nemáte ve svém okolí nikoho, kdo by to koupil a nechal poslat na vaši adresu?

sofi
hodnocení

Vytvořila jsem novou registraci na email manžela, takže snad nakoupím to, co potřebuji. Děkuji za rady

fx
hodnocení

0x

Třeba máte příliš primitivní heslo a někdo hacknul váš účet (pokus o převzetí účtu) a změnil tel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]