Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FACEBOOK - nemožnost vkládat fotky

Od: fr

Na síti FB už dva dny nemohu vkládat fotky jinam, než do své FB skupiny...Komenty, Messanger, vše jinak funkční. Nahraju fotku - a objeví se říkání ohledně ochrany proti SPAMU... Kde, prosím, zjistím , na kolik dnů mám tento zákaz... díky za info

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, těžko soudit...když nevím o jaké fotky se jednalo? Zřejmě Vás někdo nahlásil jako spam, nebo to FB vyhodnotil jako spam, taky záleží kolik a jak často jste to kde vystavil? Protože nic se nesmí přehánět...

Měl byste to najít ve zprávách z podpory, muselo Vám přijít nějaké upozornění, nebo varování.

např.z PC: klikněte na profilový obrázek vpravo nahoře- nastavení a soukromí-zvolte nápověda a podpora-klikněte na zprávy podpory.

Pokud vím, může být blokace 24 hodin až 7 dní, pokud ale něco soustavně porušujete dejte bacha, mohou Vás potom bloknout trvale.

Vytvořte si pro sichr ještě jeden profil a ten si přidejte do své skupiny, pokud ji správcujete, když Vás trvale bloknou, už se do ní jinak nedostanete.

fr
hodnocení

Abychom komunitu chránili před spamem, máme nastavené limity na to, jak často můžete v určitém časovém úseku přidávat příspěvky a komentáře nebo dělat další věci. Můžete to zkusit později. TOTO mi to píše... vkládal jsem tam denně hodně moc železničních fotek, vadí asi to množství... ale do kdy bude toto omezení... kde to zjistím

nastavení a soukromí-zvolte nápověda a podpora-klikněte na zprávy podpory - tam nemám NIC

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]