Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Televizi často sleduji na počítači a na csfd si hledám v jejich programu. V nabídce programů, které mi stránka ukazuje, jsou stanice, na které se nikdy nedívám. Stanice, na které dívám, si tam umím přidat, ale po čase vždy zmizí. Chtěla bych odstranit ty, na které se nedívám a dívat nebudu. Jak?
Děkuji za odpověď. Účet na csfd nemám. K čemu všemu by mi byl? Jen abych mohla mazat stanice? Recenze psát nehodlám. Možná kvůli tomu chybějícímu účtu nemám možnost rozkliknout tu první tabulku ve vaší odpovědi - odebrat stanici. Podobnou tabulku "přidat stanici" využívám.
Ale povedlo se mi pomocí šipek stanice přesunout. Tak teď mám na posledním místě, kde se stanice stále ztrácí, Barrandov.
2x
doplněno 18.05.26 17:36: bimbam - jak myslíte. V té aplikaci jsou po klepnutí na název pořadu také informace (ale poměrně stručné).
Děkuji za radu, ale sama se do toho pouštět nebudu, ani nevím, jestli má můj mobil Android. Až přijede někdo z rodiny, tak třeba. V telefonu program nepotřebuji. Na počítači skončí film a já se hned chci opět na počítači podívat na recenze, na herecké obsazení atd. V tom případě chci mít příslušnou stanici hned na obrazovce a ne ji zase někde lovit. Doufám, že při dalším nevyžádaném mazání stanic zmizí Barrandov, který jsem teď přesunula na poslední místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.