Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ze SP3 zpět na SP2, jde to?

Od: nutt* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám na notebooku WinXP profesional aktualizovany na SP3 ale chtel bych zpet na SP2 ... jde neaky upgrade nebo neco takoveho? Předem děkuji za odpovědi!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

Start>Přístup a výchozí nastavení programů>Změnit nebo odebrat programy a tam si najít položku Windows XP Service Pack 3

Případně použít Bod obnovení (pokud máš zapnuto)

Co jsi shledal tak špatného na SP3?

nutt*
hodnocení

Dekuji mi nenapadlo ze by to mohlo byt mezi programamy :) spatneho ani nic ale nejde na nich par programu!

Jaký programy ti nejdou? Motám se kolem asi 10 počítačů, na všech je SP 3 a na žádným se mě nestalo, že by něco nešlo kvůli SP 3.

nutt*
hodnocení

Jde o programy pro zmenu vzhledu konkretne: Vista Inspirant 2 a take me na SP3 blbne ovladac touchpadu!

alf*

tak na vzhled mám VistaMizer už pár let a žádný problém, na touchpad bych mrknul zda není novější ovladač. Přeci jen mi přijde, že SP3 se vyplatí kůli zaplácnutí děr do systému.

celp*
hodnocení

0x

Najdi odinstalační soubor na pevném disku.C:WINDOWS$NtServicePackUninstall$?To je záloha pro odinstalování SP3.

nutt*
hodnocení

zadny takovite soubor jsem nenasel! Muzem mi napsat celou cestu k souboru a jeho presny nazev? Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]