Nejste přihlášen/a.
Mám ted TP-Link Archer C6 a nejsem spokojenej.Dost často se stratí WIFI připojení ale kabel jede..CHtěl bych novej a doporučili mi jeden z těchto ale nevím který.Jsem v paneláku 1*3 ,4 x mobil,3x TV a v okolí je na 2,4GMz 14 Wifin a na 5GHz 4Který z těchto :TP-Link AC23,TP-Link AC55 a nebo ASUS RT-BE58U na ceně nezáleží Děkuji Vláda
1x
Oba jsou dobrý, raději mám TP-link. Mám k dispozici Archer C6 tu levnější verzi, u dražší asi o 700,-Kč byla nějaká technická výhoda, už přesně nevím co. U vás bude spíš to vzájemné rušení sítí, když po LANkablíku to běží dobře, chtělo by to vyhodnotit parametry wifiny někdy brzy ráno v pracovní dny, když "okolí spí". Takhle budete kupovat všichni v domě silnější routery donekonečna![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.