Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesunutí boxíku

Od: kol

zdravím, chci se poradit, protože s PC moc neumím ( 86 roků). Rád si čtu na Seznamu a občas si uložím boxík co mě zajímá na pravou stranu. Otázka zní - dají se tyto boxíky nějak přesunout abych si je mohl poskládat nějak pod sebe v pořadí jak chci, jako zprávy k sobě, stavby a bydlení k sobě,... Nyní je mám pod sebou tak jak jsem je časem ukládal -promíchané jedno s druhým. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak mě to v chrome jde,co máte za prohlížeč?Nebo "nechytáte" to za název boxu?To mě taky ukazuje zákaz. Já musím za viz :obr červený kroužek

Přesunutí boxíku
kol
hodnocení

přesně tak, chytal jsem to za název boxíku, ale dle Vaši rady jsem to chytil jinde a jde to . Moc Vám děkuji. To víte už tomu nerozumím.

111®

To není o tom nerozumím. Hlavně je třeba to zkusit jinak. Možná se při správném chycení změní i kurzor.

hodnocení

0x
Tak jako jste si je ukládal na pravou stranu, tak samo si je můžete roztřídit kam a jak chcete.
Chytnu - podržim - přesunu
kol
hodnocení

no tak to je to co nejde jako přesunutí v oblíbených. Tady chcete chytnou a vyskočí vám symbol zákaz a nejde s tím hnout

Tak to nějak nechápu, mužete vyfotit a hodit fotku sem

kol
hodnocení

neumím to vyfotit, ale je to tak že jsem na hlavnístraně seznamu kde mám v pravé polovině otevřený mail, tam kliknu na nastavení , přidat boxík a uložím ho. Ten se mi potom automaticky zobrazuje v pravé polovině strany, mám jich tam asi 30. V levé straně jsou články seznamu, v pravé můj výběr, kolik chci zobrazit řádků si určím u každého boxíku zvlášť.

petrme
hodnocení

0x

Na ploše si můžete založit složky ( pravý klik - nový - složka), pojmenovat si je podle potřeby a pak do těchto složek přesouvat, co tam chcete mít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]