Nejste přihlášen/a.
Mám stránku ve Wordu, kam jsem vedle textu vložil fotky. Potřebuji to uložit v PDF. Nevím jak. Děkuji.
0x
1. Ve wordu uložit jako pdf. Pokud tuto možnost nemá, tak
2. Nainstalovat si
Je to "tiskárna"a cokoliv na ní "vytisknete", uloží se jako pdf.
Jé slunečnice, ta ještě existuje?
A 199 korun měsíčně by chtěli, to je teda síla.
Já v dávných dobách používal pdf creator, ale tak se jmenuje milion aplikací, co tohle dělaji a tu co mám na mysli nenacházím (co používám linux jsem to nepotřeboval; windows 10 to už taky má). Ještě snad v devadesát pětkách, tehdy neexistoval český překlad, jen slovenský (byla to tedy tlačiáreň), prostě odedávna, pak v XP a Vistách. Ale žádný z těch počítačů nemám po ruce, abych se podíval. Ale taky jsem to tehdy našel přes slunečnici. Ale to ještě byla zadarmo a dobře použitelná.
0x
Windows10 měly pdf tiskárnu. To je jedna cesta. (Jedenáctky to prý už nemají, říkal kolega, nevím co je na tom pravdy, ale i kdyby tak pdf distiler je normální věc právě z dob, kdy to windows neměly.) To je jako tiskárna.
Export do pdf snad novější verze mordu už mají (LO ji má). V těch starších taky byla ale totálně dokument rozbila (i ten doc). Nepíšete verzi, tak si troufám předpokládat, že to neni starožitnost typu office 2003.
Je dobré zkusit několik cest, text s fotkou by asi neměl být problém, ale třeba vektorová grafika nebo rovnice se chovají drobně odlišně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.