Nejste přihlášen/a.
Bylo tu už několikrát, takže:
Bezplatný program pro stahování pořadů z iVysílání ČT, nic se neinstaluje.
Po častém používání ručním a lovení odkazů jsem se rozhodl si to vylepšit a usnadnit. Celé to napsala AI - Anthropic Claude). Celý projekt je v git - nechte si to klidně zkontrolovat vaší AI. Já jen hledal nejsnažší cestu jak si stáhnout seriál Červený trpaslik o mnoha séeriich a mnoha dilech). Rad se podelim, cekam ze zas CT ajtaci vymysli jak toto zakazat, uvidime, ja se take nenecham. Vsak jsem to dilko chtel puvodne nazvat "Koncesionar".
Uložte si ho kamkoli – při prvním spuštění si vedle sebe sám vytvoří složku "tools"(~250 MB), ideální je dát ho rovnou do vlastní složky, ať se ty pomocné soubory neztratí. Při prvním spuštění Windows zobrazí modré okno "Systém Windows ochránil váš počítač"– klikněte na malý odkaz "Více informací"a pak na tlačítko "Spustit přesto". Česká nápověda je uvnitř programu (tlačítko "? Nápověda"vpravo nahoře).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.