Nejste přihlášen/a.
Bylo tu už několikrát, takže:
Bezplatný program pro stahování pořadů z iVysílání ČT, nic se neinstaluje.
Po častém používání ručním a lovení odkazů jsem se rozhodl si to vylepšit a usnadnit. Celé to napsala AI - Anthropic Claude). Celý projekt je v git - nechte si to klidně zkontrolovat vaší AI. Já jen hledal nejsnažší cestu jak si stáhnout seriál Červený trpaslik o mnoha séeriich a mnoha dilech). Rad se podelim, cekam ze zas CT ajtaci vymysli jak toto zakazat, uvidime, ja se take nenecham. Vsak jsem to dilko chtel puvodne nazvat "Koncesionar".
Uložte si ho kamkoli – při prvním spuštění si vedle sebe sám vytvoří složku "tools"(~250 MB), ideální je dát ho rovnou do vlastní složky, ať se ty pomocné soubory neztratí. Při prvním spuštění Windows zobrazí modré okno "Systém Windows ochránil váš počítač"– klikněte na malý odkaz "Více informací"a pak na tlačítko "Spustit přesto". Česká nápověda je uvnitř programu (tlačítko "? Nápověda"vpravo nahoře).
0x
Program na stahování nejen z ČT, ale i z Primy nebo oneplay je tu už dlouho a funguje.
No a Červeného trpaslíka jsem stahoval jinde, česky, anglicky (ale kdo jednou slyšel český dabing už anglicky nechce) vystřižené scény co vyšli jen speciálně na blu ray a jsou tam české titulky a hlavně není tam žádné logo TV, protože tohle ČT iVysílání je fakt velké a rušivé.
0x
To zní dobře, ale pokud nějaká aplikace spouští varování operačního systému nebo antiviru, je to problém. A opravdu důvěřovat někomu, kdo tvrdí, že to je planý poplach, je cesta do pekel. Stejně jako slepé odklikávání požadavků na práva správce (to snad lze akceptovat jedině při instalaci).
Na stahování čt fungoval ytd, který má několik forků a některé z nich stále fungují. (Původní autor už před mnoha lety vývoj vzdal.) Někdy fungoval i na rozhlas. Občas se mi ho podaří zprovoznit i v linuxu.
Jinak samozřejmě je dobře, že se někdo do toho pustil. Tím, že to je veřejné včetně zdrojáků, určitě se najdou lidi, co to vylepší. Přinejmenším s tím poplachem by se mělo něco udělat, kdo ví co tam ta AI sprasila. Asi to nebude nic vážného, soubor s příponou py ( github.com/... ) se u mě spouští naprosto v pohodě (exáč jsem nezkoušel, když to tak čtu), takže bude problém někde při překladu do exe. Jen jsem vybalil main.py a ten se mi spustil (python mám nainstalovaný), spíš jsem čekal, že se mi otevře jako text.
Ani nechci radši vědět, kam to stáhlo těch 250 mega nástrojů (respektive jsem zvědavej, kde je najdu), něco to po spuštění stahovalo.
Myslím, že to je slušný základ, dělá co má. Stejně jako ytd nestáhne videa s drm. Ytd je teda stáhnul, ale přehrát se nedaly a pokusy o jejich dešifrování jsem vzdal, za to mi to nestojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.