Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Start doplňku prohlížeče

Od: radimdell

Dobrý den,prosím o radu těch zkušenějších.Dell notebook,W10, mám Edge nastavený tak,aby se mi spouštěl automaticky po startu notebooku.Mam v Edge doplněk -internetove rádio,které se spouští po otevření doplnku a výběrem URL.Rad bych,aby se určité rádio spouštělo hned se startem Edge.Jde to vůbec?Já jsem na to krátký.Diky předem za tipy jak na to.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co třeba udělat si ikonu přímo toho odkazu na rádio na ploše.

radimdell
hodnocení

Jak udělat ikonu na ploše?Jde o doplněk prohlížeče,jne prohlížeč.Edge se otevře po startu PC sám,ale rádio mlci.

111®
hodnocení

0x

Prava mys na plochu klik vybrat novy zástupce, do okna umístění xxx dat link na rádio pak dále a pojmenovat Ok

radimdell
hodnocení

Ano,to je přímé spuštění rádia přes ikonu na ploše,dá se to spojit i se startem systému,ale to je otevření rádia v okně Edge .Ja jsem se ptal jestli jde otevřít současně s Edge I doplněk.Priklad:zapnu notebook,po startu se otevře domácí stránka Google a současně se spustí internetové rádio z doplňků Edge. pokud to nejde,nic se neděje, Google ani AI odpověď nemají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]