Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemuzu se prihlasit do emailu

Od: chud
Dobry den je zajimava a chci se zeptat.Pouzivam svuj email dlouho a kazdy den se tam prihlasuji.Dneska se mi stalo ze se nemuzu pod svym heslem dostat do emailu.Heslo je správne hledal jsem i vsechny moznosti jestli ho pisu heslo dobre.Je v poradku ale nemohu se prihlasit.Nemam ani nastaveni jakym jinnym zpusobem se dostat napr.Pres telefoni cislo atd.Neni nejaka jinna moznost abych se tam dostal?Nebo je mozny ze mi nekdo napadl email.A zmenil.mi heslo?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

0x

bohužel není...taky se mi to kdysi stalo...ale pak z ničeho nic mě to tam pustilo...od té doby mám všechny možné ochrany přes číslo a další maily...

chud
hodnocení

Dekuji za odpoved.Uvidime zitra jestli me to tam treba pustim pak bych si taky nastavil prihlaseni pres telefoni cislo.

Až se vám to povede, tak si nastavte mailového klienta (třeba Outlook, nebo em-client) a máte po starosti se zadáváním hesla a přihlašováním. Kliknete na ikonu klienta a mail se vám otevře rovnou, je to jednoduché, budete mít maily v PC a můžete odtud i maily posílat.

bezdakenglish

To Ferax,

Ne, ukládání hesla do prohlížeče a nebo dokonce do Outlooku či používání Outlooku je ŠPATNĚ. Je to bezpečnostní riziko. Naopak doporučuji anonymní okno prohlížeče (= jen vypnutá historie, ne že je uživatel skrytý, to ne) a vždy adresu webu, jméno a heslo zadat ručně.

bezdakenglish - o prohlížeči zde nepadlo slovo a klienty o kterých je řeč, si nastavujete v počítači. Heslo si nastavíte v tom klientovi, heslo se nemění, je to stejné heslo, kterým se hlásíte na portálu. Jak složité bude, je na vás. Zřejmě nevíte která bije, podle vás by pak nikdo nemohl mít mailovou adresu, protože je to nebezpečné. Je to naopak, do klienta v PC se vám nikdo nedostane a maily máte, nebo můžete mít stažené v PC, to je podle nastavení.

bezdakenglish

To Ferax,

Si děláte srandu ne? Že když jsou emaily stažené v počátači a přístup na email je s uloženým heslem v outlooku, tak se prý k tomu nikdo nedostane? To máte šifrovaný disk? Asi ne. A co teprve mallware? Složité heslo brání pouze Brute Force útokům a ty se stejně v naprosté většině nepoužívají (nemá to smysl).

Pravděpodobně sám nevíte která bije a ještě tím osočujete ostatní. Samotné vlastnictí emailové adresy není nic nebezpečného-bezpčného, ani o tom není řeč. Řeč je o bezpečném přístupu.

hodnocení

0x

Ani druhý (záchranný) email nemáte v účtu nastavený? To je naprostý základ.

Taky tam nenám zadané tel. číslo i když mě s tím Seznam pořád otravuje, ale záchranný email mám všude.

A jestli vám někdo napadl email, ta možnost tu je vždy.

Ale jak píše kolega někdy to blbne.

0rion
hodnocení

0x

Tohle se často stává tehdy, když vám někdo tzv. hacknul mejl a používá ho k rozesílání spamu. Seznam pak takový mejl zablokuje. Pokud nemáte nastaven záchranný druhý e-mail, tak zkuste požádat technickou podporu Seznamu, možná vám pomůžou.

Proč by měl zkoušet Seznam? O Seznamu se nezmiňuje.

0rion

Pokud má mejl na Seznamu, osloví Seznam. Jinak samozřejmě ne. Ještě nějaké dotazy?

Orion - a o tom to je, to pochopí každý i bez vás. Pokud...

bezdakenglish
hodnocení

0x

Na jaké doméně email je (centrum, seznam, gmail, proton, ...)? Občas má jakákoliv služba výpadek a pár hodin se přihlásit nejde. Webové rozhraní pro přihlašování funguje normálně? Máte sekundární email pro obnovení přístupu?

Nemusí jít o výpadek nebo v horším případě hackhutí. Možná máte jen přehozenou klávesnici (Česká-Anglická-Caps Lock) a heslo při stejném stisku kláves píšete jiné.

Přihlašujete se z mobilu, počítače, notebooku, jaký operační systém? Bylo heslo uložené v pamětí? Proběho přihlášení z jiného zařízení než je běžné.

Konkrétní podobu hesla nebo emailové adresy nesdělujte nikomu (to není potřeba), ani mě samozřejmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]