Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nemáme televizi která umožní film nebo jiný pořad přehrát který byl již odvysilán.Je možné přehrát film a jiné na notebooku? Je potřeba program nebo jinak jak postupovat atd? Děkuji.
0x
Chcete to jednou, nebo se vám to stává často?
Já mám jednu z mnoha placených IPTV služeb.
Některé pořady jde přehrát přes "červené tlačítko", ale výběr filmů bývá dost omezený.
O jaký film jde, kdy ho dávali, na které TV stanici?
Další možnost je stažení, ale s tym neporadím, bo jedna přehledná služba, kde bylo "všechno" a dalo se pohodlně vyhledávat, už nefunguje.
0x
Dobrý den, zkuste si najít film (jehož název znáte zatím pouze Vy) viz odkaz (který si uložíte i pro budoucí hledání). Stahovat aplikaci, registrovat se nebo něco platit není třeba a můžete si film, který najdete na stránce přes Vyhledávání (Hledejte, zadejte název), přehrát nebo stáhnout (stažení je jistější, rychlé i legální a přehrávání v PC je potom bez reklam a přerušení) . Zdravím!
0x
Pokud neni v iVysílání, tak normálně ne. Filmy v ivysílání většinou nebývají, ale zase bývají jinde.
Asi začnete tím, že dáte název do vyhledávače a vyberete videa. A velmi pravděpodobně to najdete. Když ne, tak pak bych zkusil servery typu moje video cz a další.
Nic extra neni potřeba. Stačí internetový prohlížeč a případně VLC, ale možná bude stačit media player, který je v operačním systému (každý systém nějaký má, já znám windows a linux a pokud jde o jejich přehrávač, nemají si moc co vyčítat).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.