Nejste přihlášen/a.
V nastavení BIOSu HPčka s Intel meteor lake procesorem jsem si nastavil Power settings - battery management volbu aby se šetřila baterie (nepřekračovat stav nabití 80%) - je to jedna ze tří voleb (jedna provádět maximální nabití, třetí je automatika= že se to snaží rozpoznat podle vzorce používání)
že mám vybranou správnou volbu jsem kontroloval šedým vysvětlujícm textem, pod samotnou položkou, který to popisuje že právě baterka bude nabíjena do 80%.
Ale reálně se to neděje. notebook se nabije i do 90%. a to už byl několikrát vypnut, s odstupem 2týdnů pozoruji že tato volba nedělá co chci.
Kde může být zakopaný pes, nebo je něco, co do toho kecá? Mám tam default firemní HP instalaci Microsoft Widnows 11.
že mám vybranou správnou volbu jsem kontroloval šedým vysvětlujícm textem, pod samotnou položkou, který to popisuje že právě baterka bude nabíjena do 80%.
Ale reálně se to neděje. notebook se nabije i do 90%. a to už byl několikrát vypnut, s odstupem 2týdnů pozoruji že tato volba nedělá co chci.
Kde může být zakopaný pes, nebo je něco, co do toho kecá? Mám tam default firemní HP instalaci Microsoft Widnows 11.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]