Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anti reklama na Viberu

Od: wydra®

Prosim, nemáte někdo zkusenost, nebo stejný problém jako já, na Viberu v PC?

Kazdou chvíli mi vylejza ve sloupci uzivatelu taková jakoby reklama (viz obrázek). Je o nicem, po kliknutí v tom nic neni (stranka nenalezena). Na nic nikde to nereaguje, ani AI neporadila. Veskere pokusy selhaly. WIn11, Firefox

Docela me to stve.

Vymyslí to nekdo tady? Nejen u me se to deje.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

3x

Spamy řeším na úrovni DNS, aby se nepotřebná data vůbec nestahovala do lokální sítě a nezatěžovala linku. Nainstaluji si Pi-hole jako DNS (v mám případě do NAS Synology) a u zařízení v LAN, u kterých nechci obdobné spamy, přesměruji DNS na adresu Pi-hole. Tím vyřeším i spamy, které se dnes šíří už i přes smart TV. Statistika pak může vypadat nějak takto:

Anti reklama na Viberu
hodnocení

Ano, mam přes DNS, tohle je nejaka zakerna potvora, ani v ni nic neni! Je to jen prazdne okno. O to je to podivnejsi. Nevim uz kde ji vystourat!

Pi-hole zkusim, ale tezko hledat neco, co neni nikde pojmenovane?

riva

Tak zkusit F12 a podívat se na zdrojový soubor dané stránky. Třeba to napoví.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, co ten slíbený obrázek? Bude nebo nebude vložen? Můj WhatsApp nic takového nedělá a komunikovat (slovem, obrazem i textem) umožňuje také (zkuste si ho a netrapte se Viberem). V prohlížeči Opera mám nastavenu blokaci reklam a ta funguje dobře. Zdravím!

doplněno 13.04.26 15:26:

wydra - co je to: "Přijato v jiném zařízení"? Není to o tom, že v PC máte reklamu zakázanou, ale "leze" Vám to tam z mobilu, kde zakázaná není, protože to Viber propojuje? Jak dlouho to dělá, resp. bylo to vůbec někdy bez těch reklam? Ostatní to mají také takto a neumí to zastavit? Že by to byla "přirozená" vlastnost toho programu, protože z reklam "žije" (asi jako komerční TV, kde se reklam také lehce a pokud vůbec nezbavíte) a Vy ho máte zadarmo?

doplněno 13.04.26 17:29:

wydra - ano, je to "oříšek" .

hodnocení

Ano, propojene s mob mam, ale oboji bez reklam :) Tohle ma i znama, take ji to obcas vyleze. Pobyde nejaky cas a zase schova. Desna mrcha! Prave ze je tsk zakerna, mrtva, divna, musim a chci ji nejak zlikvidovat! Orisek, ze?

hodnocení

Viber potrebuju kvuli par kontaktum, které nelze na WA dostat (nechteji, neumi a pod).

Kam se obrazek vytratil, nevim, vkladam znovu.

doplněno 13.04.26 15:12:

Bez reklam mam cely pocitac, o to vic me tohle stve a vadi, ze nemuzu najit "natroj" k odstraneni

doplněno 13.04.26 16:20:

A v mobilu neleze!

Anti reklama na Viberu #2

hodnocení

@ben deje se to par mesicu teprve. Kamosce stejne tak.

hodnocení

Jmenovite VŠEM DĚKUJI za snahu, premysleni jak pomoci. Jsem na rada za moje znamení "beran" a tak jsem tak dlouho se snazila, vase rady cetla a nakonec jsem pouzila poslednich par mozkovych bunek a pustila jsem do notasu Defendera na plny pecky az do morku kosti kazdeho švába :)

Zmizelo to!

kamoska to ma v apce tv, tak uz skenuje take.

Jsem na sebe pysna! :)

ben®
wydra - *palec* gratuluji, jste šikulka!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]