Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod souboru

Od: slavo®

Nevíte někdo když se převádí ve VLC sobor, tak i když má cílový soubor jinou příponu tak musí mít i jiný název - jinak se převod nespustí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemusí. Nic takového se mi neděje. Ale vybral jsem pro export jiné umístění / jinou složku.

hodnocení

Já jsem to dělal ve stejné složce a když cílový soubor měl stejný název tak se převod neprovedl i když měl jinou příponu - umístění do jiné složky jsem nezkoušel.

mll

Ještě mi přišlo, že někdy se převod jen zaředí do playlistu a je nutné na něj poklepat, aby se převod zahájil.

halamus
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem a stejné jméno nevadí. Vadí stejné jméno a stejná přípona.

Také vadí, pokud se soubor přehrává, dá pauza, dvě tlusté svislé čáry, a pak konverze. Je potřeba dát stopku, čtverec, pak se konverze spustí. Anebo spustit konverzi "z čisté vody".

Nezkoušel jsem, co to udělá, mít VLC spuštěný 2× nebo víckrát.

mll
hodnocení

0x

Co je za problém dát k názvu třeba podtržítko. Horší to je u dávkového převodu (když tam natáhnete víc souborů), kde se používá původní název, tam mi přišlo, že prostě nejde zkonvertovat do formátu se stejnou příponou. Ale jednotlivě to neni problém.

Ta konverze ve VLC je skvělá (zkonvertuje cokoliv co dokáže přehrát na skoro cokoliv), ale její ovládání je dost těžkopádné.

Těžkopádné - je to věc zvyku.

VLC je tady již dlouho, jeho vzhled / uživatelské rozhraní se nemění a uživatelé si už navykli.

U jiných tradičních programů je to stejné - starší GUI, ale výborné výsledky (třeba Irfanview, Total Commander).

Jenom Windows neustále mění rohy, barvičky, průhlednost a písma ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]