Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde tiskárna

Od: oldasek®

Znenadání mi přestala tisknout i scanovat tiskárna HP Deskjet 3760 z roku 2022. Systém Windows oznamuje potíže s nastavením tiskárny, scanner sděluje,že nemám oprávnění ukládat do složky.HP Print and Scan Doctor přestal fungovat. Když jsem se přihlásil do HP a uvedl typ a ser.číslo tiskárny,objevilo se upozornění, že HP Print and Scan Doctor již není udržován a z bezpečnostních důvodů je dobré jej odebrat. Vypadá to jako by mě výrobce nutil k pořízení nové tiskárny, přestože na současné jsem vytiskl nejvýše 1200 stránek a fungovala doposud bezchybně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olin
hodnocení

1x

Vždy nejprve vyzkoušet RESTART tiskárny a případně k tomu "drátově"připojeného počítače/noťasu, tj. u tiskárny buď vypnout hlavní vypínač nebo vytáhnout šňůru ze zásuvky 230 Volt tak na minutku a opět zapnout, u počítače při zapnuté a kabelem připojené tiskárně provést RESTART počítače. Jinak se ukončuje podpora WIN10, to by mohlo být také důvodem. Jinak lze při "drátem"připojené tiskárně k počítači/noťasu nechat vyhledat Update nebo nejnovější drivery(ovladače) přímo pro tiskárnu support.hp.com/...

Novou tiskárnu určitě ne. Otravujte případně oficiální podporu HP nebo jsou fóra, na kterých to lidé řeší(i v cizině), dost věcí jsem tam našel

hodnocení

0x

No - tak příště nekupovat HP ...

Vytiskne to alespoň zkušební stránku?

bear

On je snad Brother nebo Xerox lepší? Ukončenou podporu dělají všichni. A inkousťáci hlavně tiskárnu bloknou na počet cyklů k vůli pleně pod tiskárnou na waste ink.

Nedávno jsem dostal vynadáno na Živě, že dostatečně nepropaguju Brother, když je to tak výborná tiskárna ... a že HP je šunt ...

---

Jo, ta "odpadní nádobka" je opravdu horror ...

bear

Na Epsonkách jsem tu "nádobku" párkrát už resetoval.

U HP mě vadila hlava součástí tiskové cartridge, která díky tomu byla dosti drahá, ale to byla tiskárna co jsem měl někdy v roce 2006 na XPčkách.

Od té doby používám jen tank ink Epson a dojíždím jeden Sharp laser.

hodnocení

0x
Problém u inkoustovek a jejich špatné jméno je právě u kazetových inkoustů. Je tam špatně vlastně všechno a málokterá se dožije 3 let. Brother DCP-T310 - tatík užívá stále ještě s originálními inkousty - nakoupeno 9/2019Epson L3210 mi funguje od 12/2021 - měl bych objednat třetí sadu inkoustů. Lahvička 70ml x4 - originální vychází na cca. 190,- za kus vč. pošty.Druhou Epsonku jsem kupoval sestře 10/2022 - jednou doplněno.Třetí - L3280 - jsem kupoval vloni kamarádově ženě učitelce. Všechny epsonky jsou kupované v Cashback akcích - vyšly na 2400 / 3800 a brotherka tuším 2800. Tisk bezproblémový, barvy hezké, stálé, dají se tisknout i slušné fotky. Deskjet jsem měl tuším někdy kolem 2014-16 - strašné...už nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]