Nejste přihlášen/a.
Znenadání mi přestala tisknout i scanovat tiskárna HP Deskjet 3760 z roku 2022. Systém Windows oznamuje potíže s nastavením tiskárny, scanner sděluje,že nemám oprávnění ukládat do složky.HP Print and Scan Doctor přestal fungovat. Když jsem se přihlásil do HP a uvedl typ a ser.číslo tiskárny,objevilo se upozornění, že HP Print and Scan Doctor již není udržován a z bezpečnostních důvodů je dobré jej odebrat. Vypadá to jako by mě výrobce nutil k pořízení nové tiskárny, přestože na současné jsem vytiskl nejvýše 1200 stránek a fungovala doposud bezchybně.
1x
Vždy nejprve vyzkoušet RESTART tiskárny a případně k tomu "drátově"připojeného počítače/noťasu, tj. u tiskárny buď vypnout hlavní vypínač nebo vytáhnout šňůru ze zásuvky 230 Volt tak na minutku a opět zapnout, u počítače při zapnuté a kabelem připojené tiskárně provést RESTART počítače. Jinak se ukončuje podpora WIN10, to by mohlo být také důvodem. Jinak lze při "drátem"připojené tiskárně k počítači/noťasu nechat vyhledat Update nebo nejnovější drivery(ovladače) přímo pro tiskárnu support.hp.com/...
Novou tiskárnu určitě ne. Otravujte případně oficiální podporu HP nebo jsou fóra, na kterých to lidé řeší(i v cizině), dost věcí jsem tam našel
On je snad Brother nebo Xerox lepší? Ukončenou podporu dělají všichni. A inkousťáci hlavně tiskárnu bloknou na počet cyklů k vůli pleně pod tiskárnou na waste ink.
Nedávno jsem dostal vynadáno na Živě, že dostatečně nepropaguju Brother, když je to tak výborná tiskárna ... a že HP je šunt ...
---
Jo, ta "odpadní nádobka" je opravdu horror ...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.