Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film Polda.Jakou měl mladej kolega v mobilu seznamovací aplikaci?

Od: vc
Kriminálka Polda.Jakou měl mladej policajt v mobilu seznamovací aplikaci?Dávali to včera na Promě.Dali do aplikace svou fotku a pak čekali,kdo se ozve se svou fotkou a bude případně obostranný zájem.Žádné zbytečné dopisování

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

5x

Nevidel jsem. Nemusi jit ani o realnou aplikaci, ale klidne jen o "vytvor scenaristu".

hodnocení

2x

Vyberte si;)

Tinder

Badoo

Pure

aha®
hodnocení

1x

Tipnu si,že žádnou pravou oficiální. Museli by jim platit za používání na obrazovce.

hodnocení

1x

*srdce* Dater.

Ale podle mě to není reálná aplikace, protože žádná co jsem našel nemá jako logo jednoduché červené srdce.

Video Zde

trustme
07.04.26 22:19
hodnocení

0x

Grindr =D

vc
hodnocení

žádný grindr teplotechna.Byla to normální seznamka...

hodnocení

0x

Normální člověk se seznamuje sám z očí do očí. Při sportu, v přírodě, v kulturním prostředí a pod. Seznamky jsou dnes jen zdroje problémů.

Stále o tom můžeme číst.

Normální člověk odpoví na otázku.

Ale ne, vždycky se najde někdo, kdo má ten správný náhled na svět, a tak ho musí ostatním sdělit i když o to nikdo nežádal.

hb
Až ti bude 60 tak budeš mluvit jinak...
To ale není jeho správný náhled na světě, to je prostě FAKT. Seznamky dělají ze seznamování a mezilidských vztahů frašku a ještě za to chtějí v mnoha případech zaplatit. Tahle digitální doba dělá z lidí zbabělce a slabochy co neumí ani komunikovat nebo si o něco říct a už vůbec ne se seznámit normálně mezi lidma. Čest mladým výjimkám.
Tohle stejný platí i pro sociální sítě. Je mi z toho všeho zle a to je mi teprve 32.

mettaxa - Super.

hb - to je zkušenost a mimochodem, 60 už mám dávno za sebou, proto vím o čem je řeč.

@Mettaxa: Nejde o to jak je (ne)normální se seznamovat. Dotaz byl: "Jakou aplikaci používali v seriálu". Tazatel se neptal jak se má seznámit. Ani do dotazu nepsal, že chce aplikaci použít. Jen si to oba domýšlíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]