Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program blokace spamu

Od: mira7

Dobrý den. Na internetových stránkách je program Spamihilátor na blokaci emailu přicházejících do spamu.Program jsem stahnul ale napsalo mi to že je nebezpečný. Muže te mi poradit jiný program? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pr
hodnocení

6x

Žáden antispamový program není 100% dokonalý a vždy i přes něho nějaké spamové e-mauily projdou a občas to zadrží a přesune do spamu i e-maily které spamem nejsou a můžou být pro někoho i důležité. Já mám antispamovou ochranu nastavenou přímo v e-mailové schránce a funguje to docela dobře. V současnosti už asi všichni poskytovatele e-mailových schránek nabízejí i nastaveni přímo v ních antispamové ochrany a tak není potřeba instalace ještě nějakého zbytečného dalšího antispamového programu. Je třeba se ale smířit s tím, že nějaký spam občas přes ty všechny antispamy projde a doručí se. Antispamy pouze můžou více či méně omezit spam, ale úplně a spolehlivě ho asi nikdy nebudou likvidovat.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, na to by měl stačit dobře nastavený e-mailový klient (např. Thunderbird) nebo blokace spamu hned tam, kde máte zřízenou e-mailovou schránku (v jejím nastavení). Zdravím!

hodnocení

2x

Na blokaci spamu nepotřebujete žádný externí program. Vyhoďte Spamihilátor a odinstalujte jej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]