Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to se Skypem?

Od: afima* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, asi vám mnohým bude připadat můj dotaz směšný, ale já jsem zatím v komunikaci na Internetu vystačila s mailem, popř. chatem. Nicméně chtěla bych se naučit pracovat se Skypem. Jak jsem pochopila, dá se díky němu posílat sms a volat. Kde jej lze bezpečně stáhnout a jak funguje? Potřebuju k němu vysokorychlostní připojení? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pro práci se Skype komunikátorem je dobré mít vysokorychlostní internet,zvláště,pokud chceš používat kameru.Pro hlasové spojení a chat stačí běžné připojení,Stáhnout lze zde:

skype.com/...

JABRAKA

crronaldo007
hodnocení

0x

Skype je velice dobrý... Dá se s ním volat s jinými uživateli, kteří mají Skype zcela bezplatně. Využívání webkamery je také zcela bezplatné... Pro posílání SMS si musíte zakoupit Skype kredity, se kterými můžete volat i na mobil a pevné linky či psát SMS. Pro posílání SMS takto doporučuji buď ICQ nebo přes www.vodafone.cz a jiné portály...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]