Nejste přihlášen/a.
0x
A ty nemůžeš natáhnout UTP kolem stěn u podlahy a dat router doprostřed? Pokud máš venkovní antény tak ty dáš nastojato.
0x
Já mám sice archer ax73, který má signál až 50 m k sousedovi do jeho garáže, ale pro děti mám instalované krabičky od TP linku přes 220V síť. Je to na jiném jističi, ale i tak má jeden rychlosti 60/100 a druhý 40/80Mb/s. Extender sice není na hraní online nebo sledování 4K TV, ale naprosto dostatečné na běžnou TV fhd.
0x
Nejsem žádný specialsta,ale nějaké zkušenoasti mám.Byt 54 není nic velikého,jsou byty ,které mají 66 nebo 74,dveře v každé místnosti,optiku od O2,modem v předsíni a signál všude bez problémů.Stačí pouze s notebookem přes LAN vlítnout na nastavení modemu,wifi dát na 2.4 GHz(5 GHz můžete klidně nechat funkční-pouze zařízení vždy připojujte na 2.4-daleko lepší dosah než 5) a každý modem,který jsem nastavoval od O2 má možnost při své konfiguraci nastavení tzv. síly signálu nebo výkonu.Toto nastavení dejte samozřejmě na maximum.Pokud i přesto Vám frekvence 2.4 byt 54 napokryje,je problém v modemu(je slabý).Nikde jinde.Za předpokladu,že v předsíni nemáte velkou TV nebo mikrovlnku-vtip.Přeji vše dobré.PS:Řešil jsem tyto případy 4 a pokaždé se zákazník obrátil na O2 s žádostí o výměnu modemu za silnější a pokaždé v pohodě mu bylo vyhověno.Znám modemy ,které Vám stěží pokryjou 1+1,jsou modemy,které Vám pokryjou 3 byty kolem vašeho(panel i cihly).Vše je o výběru.Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.