Nejste přihlášen/a.
Sháním velmi levný notebook, klidně z druhé ruky.
1x
Moje pokusy o nákup počítačových komponent z bazaru skončily na tom, že bazary mají vraky za 80% ceny nového (a to v lepším případě) a že je lepší si přidat za nové. Pokud bych nesháněl starožitnost, tak bych spíš šel do nového, kde je nějaká naděje na záruku. Když bazarový tak za o dost nižší cenu než nový.
Naposledy jsem takto sháněl monitor, to už je hodně a hodně let, taková Růžovka nebo Opletalka byly svými cenami nad cenami nových. U notebooků to bylo myslím podobné. Fakt je, že to může být tak 20 let, takže třeba obchody tohodle typu přišly k rozumu.
0x
Mám tu smůlu, že občas můžu od zaměstnavatele odkoupit starší NTB nebo monitor.. - takže vidím ty NTB na bazoších za 2-3tis, ale já je mám třeba za tisícovku. Takže "velmi levný" je u mne trochu zkreslené. Ale ono bude záležet i na potřebách.. protože velmi levný je někdy horší než nic.
Tazateli - k čemu potřebujete tento levný NTB?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.