Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte levný e-shop s repasovanými notebooky?

Od: milanp®

Sháním velmi levný notebook, klidně z druhé ruky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, atom PC, počítače za babku, technimax,...
trtr
a nebo úplný low end:
notebooklevne.cz/...

hodnocení

1x

Mám opakovaně dobrou zkušenost s pocitacezababku. Ale mám metodu, co a jak objednávat. PC, nebo NTB, kterého mají skladem větší počet a vyberu si nějakou změnu, třeba nový disk, nebo větší RAM, abych je donutil to zapnout a trošku otestovat a nebyl tím testerem já.

trtr
21.03.26 21:45
*palec*

mll
hodnocení

1x

Moje pokusy o nákup počítačových komponent z bazaru skončily na tom, že bazary mají vraky za 80% ceny nového (a to v lepším případě) a že je lepší si přidat za nové. Pokud bych nesháněl starožitnost, tak bych spíš šel do nového, kde je nějaká naděje na záruku. Když bazarový tak za o dost nižší cenu než nový.

Naposledy jsem takto sháněl monitor, to už je hodně a hodně let, taková Růžovka nebo Opletalka byly svými cenami nad cenami nových. U notebooků to bylo myslím podobné. Fakt je, že to může být tak 20 let, takže třeba obchody tohodle typu přišly k rozumu.

hodnocení

0x

Namátkou

gigacomputer.cz/...

levnapc.cz/...

alza.cz/...

Jinak, projděte u vás ve městě zastavárny a bazary, určitě se něco najde.

hodnocení

0x

Zdravím,

aukro.cz/... ,doporučuji,prodejce Vám popřípadě upraví notebook podle Vaších představ.

hodnocení

0x

Mám tu smůlu, že občas můžu od zaměstnavatele odkoupit starší NTB nebo monitor.. - takže vidím ty NTB na bazoších za 2-3tis, ale já je mám třeba za tisícovku. Takže "velmi levný" je u mne trochu zkreslené. Ale ono bude záležet i na potřebách.. protože velmi levný je někdy horší než nic.

Tazateli - k čemu potřebujete tento levný NTB?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]