Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Warez forum - je návštěva ilegální?

Od: maxpayne odpovědí: 6 změna:

Dobry den,mam dotaz ohledne warez fora.Brouzdal jsem po netu a klikl jsem na warez forum,a ted mam obavu zda s toho budu mit problemy [ze jsem vlezl na warez],kdyz mam verejnou IP :(.Nic jsem odtud nestahoval a uz vubec jsem se neregistroval.Jen jsem si tam prohlizel obsah.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Warez forum je forum jako kazde jine. Takze pokud jsi neuverejnoval zadne odkazy na nelegalni obsah tak o nic nejde :) Tvou IP adresu admini warez fora maji, ale nemaji proc s ni nejak nakladat...

maxpayne
hodnocení

Dekuji za rychlou odpoved *palec* ale co kdyby mne chteli nejak poskodit a dali moji ip nekomu,dalo by se to zneuzit?kdyz mam verejnou

zneuzit se da cokoliv, ale proc? IP adresa neni adresa, musel by nekdo pres poskytovatele netu zjistit kdo ji ma konkretne...

maxpayne
hodnocení

Aha tak to jo.Nic jsem neproved,neregistroval jsem se tam a uz vubec jsem tam nepridaval linky na download.Navic mam server na hru SA-MP,takze at chci nebo ne,moji ip vi asi moc lidi *smich*.Ale kdyby na muj pc chtel nekdo zautocit xD tak firewall mi asi nepomuze.Jinak dekuji za rychle odpovedi.

Nooo, prave ze firewall ti na sitove utoky pomuze, od toho prave je :)

celp*

Pokud máš strach tak na warez příště nelez.Myslím,že to nebyla náhoda,každý to vyzkouší.Předpokládat,že někoho zajímá jedna IP z miliónů které tam proletí je docela zajímavé.Útoky od administrátorů je třeba chápat ve všeobecné rovině.Ochrana každého PC je důležitá a musí být účinná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]