Nejste přihlášen/a.
Některá okna se mi zobrazují v tomhle obludném rozměru
. Ať dělám, co dělám, mění se kde co, ale tohle zůstává. V informacích o tiskárně by mi to moc nevadilo, ale kalkulačka přes 1/2 obrazovky mi teda fakt překáží. ![]()
doplněno 02.03.26 07:29:
Tak ještě jeden obrázek - takhle se mi zobrazila mapa při pokusu o ukázku nesmyslně umístěného semaforu. ![]()
0x
V jakém rozlišení máte grafiku / monitor. bo když vidím ty ikony programu a teď tu mapu, tak si tipnu že nějaký nestandard
To je právě problém - rozlišení mám 1440 x 900, když ho ale změním na maximum, výrazně se zmenší kde co, ale tohle zůstává velké (i když teda o něco menší). Totéž při změně měřítka (teď 120%), změní se ikony a text, ale tohle ne.
Po zprovoznění Win 11 to bylo celkem v pohodě, jenže text a ikony byly tak malé, že byly prakticky nečitelné. Proto jsem se pustil do úprav a někde jsem asi šáhnul vedle. S Win 7 jsem žádné takové problémy neměl.
Na ploše, ani v některých oknech neudělá nic, v "podoknech" a v programech (Office) funguje. Ovšem jen na obsah příslušného dokumentu, na základní zobrazení (všelijaké lišty a okna windows) nikoliv.
Existuje nějaký zžpůsob, jak se vrátit k původnímu nastavení? Že bych to pak zkusil oparně od začátku
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.