Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Youtube

Od: nimha®

Ahoj,

potřeboval bych stáhnout pár přednášek z YT, v rámci jednoho cyklu, co si platim. Akorat jsem zjistil, ze to YT nejak blokuje a YT Premium nemam. Stahnul jsem si je jako mp4, tj. i s video slozkou, ale do auta bych potreboval mp3. Nevite, jestli (jak) se to da stahnout?

Bohuzel PC mam firemni, takze nelze nic instalovat a co se tyce telefonu, tak taky firemni, takze jen ofiko distribuce z G.Play (ne APK).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, MP4 máte stažené, tak je už jen překonvertujete do MP3 - viz odkaz to jde i online, ale máte tam i odkaz na aplikaci z Google Play. Zdravím!

google.com/...

hodnocení

1x

na adresním řádku odmaž "ube", tj zbyde yout, enter a nabídne stažení mp3 nebo mp4

hodnocení

0x

jdownloader2 (portable)

Teda snad ještě funguje, dlouho sem nezkoušel.

jdownloader.org/...

hodnocení

A to je pro Pc nebo Android? Ja tam vidim ten "exáč", ten mi to ve firemnim PC nedovolí, nemam admin práva.

Na PC, ale už jsem se na to dlouho nedíval.
Stačí stáhnout na flash disk, rozbalit a od tama spouštět.

mll
hodnocení

0x

yt-dlp už zase funguje. Ale je čím dál komplikovanější (po ffmpeg závisí ještě nově na deno, za to ssl má už svoje).

Program se instalovat nemusí, je portable (přenosný), ffmpeg taky (musí být jen ve stejné složce), nevím jak to deno.

Chcete-li jen zvuk, dejte zachovat původní proudy (myslím -k) jinak po sloučení je maže. Taky je nějaká možnost pohrát si parametry, ale pokud nad tím nechete strávit půl dne, tak bych zůstal jen u toho -k, stejně bude potřeba to převést, ale to zvládnete ve vlc. Což ostatně můžete udělat i s tím, co už máte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]