Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zúžení lišty win 11

Od: magdon®

Dá se nějak zúžit tahle lišta ve WIN 11? Tedy tak, aby všechno ostatní zůstalo stejné. Zabírá cca 20 % výšky monitoru a dost překáží. Plochu potřebuji využít účelněji.

Zúžení lišty win 11

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klik pravou myší na horní lištu / Nastavení tlačítek a lišty / dole je Velikost / tam změnit na Kompaktní (nepodporované)

Zúžení lišty win 11 #2

Tohle je dobrá rada. Jen doplním, že ne vždy je tam ta možnost změnit na kompaktní. Pokud tu možnost nevidíte, je potřeba ji zapnout následujícím způsobem. Do adresního řádku napište about:config Najděte browser.compactmode.show Nastavte hodnotu na true. Následně prohlížeč zavřete a otevřete (restartujete). Pak až otevřete Nastavení tlačítek a lišty → Velikost (Density) → Kompaktní.

111®
hodnocení

0x

Dá se uchopit myši a přetáhnout na spodní nebo horní řádek

lll
23.02.26 13:00
hodnocení

0x
f11

hodnocení

0x

Takhle lišta není Windows 11. Ta lišta je v prohlížeči. Jaký používáte internetový prohlížeč?

hodnocení

Používám Mozilu. Jenže podobně široká je ta lišta i v Office (i když o něco užší) a konkrétně v Excelu mi to výrazně překáží. :(

Pořídil jsem nový PC a z WIN 7 jsem přešel na WIN 11 a z office 2003 na 2021. Na původním PC to bylo značně užší. I v tom starém PC jsem používal tutéž Mozilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]