Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tu starou tiskárnu jehličkovou devítinovou Epson..., nevím jaký mám rozchodit na androidu funguje na windowsu taky ale pouze v post programu snažím se o to a vytiskne formáty v malém rozměru třeba i s Wordu ovladač mám třeba advanced printer driver 4 který funguje pouze divně je to prostě divné no tiskne sice ale s windowsu skoro vůbec android funguje lépe protože má samozřejmě okamžitý přístup k USB a nepotřebuje ovladače, a co je taky podstatné říct že to mám vlastně s paralelního převodníku na USB protože v dnešní době už se bohužel nevyrábí z paralelního na Bluetooth jako předtím, viděl jsem to jenom na bazarech a to teda že to asi ani neprodává v České republice snad takže vlastně já to mám paralelního na USB a ono to vlastně ten mikročip co je v tom převodníku ruší signál pro rozpoznání zařízení takže je to ve Windows zařazené jako nezařazené, nemyslím si že na to mají vliv dpi přepínače,
prosím poraďte
Dan Vrána
prosím poraďte
Dan Vrána
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]