Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epson TM-U 210PD

Od: velkyvetesnik®
Dobrý den, mám tu starou tiskárnu jehličkovou devítinovou Epson..., nevím jaký mám rozchodit na androidu funguje na windowsu taky ale pouze v post programu snažím se o to a vytiskne formáty v malém rozměru třeba i s Wordu ovladač mám třeba advanced printer driver 4 který funguje pouze divně je to prostě divné no tiskne sice ale s windowsu skoro vůbec android funguje lépe protože má samozřejmě okamžitý přístup k USB a nepotřebuje ovladače, a co je taky podstatné říct že to mám vlastně s paralelního převodníku na USB protože v dnešní době už se bohužel nevyrábí z paralelního na Bluetooth jako předtím, viděl jsem to jenom na bazarech a to teda že to asi ani neprodává v České republice snad takže vlastně já to mám paralelního na USB a ono to vlastně ten mikročip co je v tom převodníku ruší signál pro rozpoznání zařízení takže je to ve Windows zařazené jako nezařazené, nemyslím si že na to mají vliv dpi přepínače,
prosím poraďte
Dan Vrána

Epson TM-U 210PD
Epson TM-U 210PD #2
Epson TM-U 210PD #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]