Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat svoje otázky na Poradte.cz?

Od: postcd®

Spousta webových stránek dříve nebo později je odstraněna (např. provozovatel zkrachuje) - tzv. ústřední bod selhání pokud se nepletu.

Proto mě napadlo zazálohovat si moje otázky a odpovědi k nim, abych k nim měl do smrti přístup (svoje data si zálohuji na externí disk).

Jiný portál typu poradte.cz umožňuje zobrazit si otázky daného uživatele bez nutnosti přihlášení a pomocí programu httrack si je mohu stáhnout ve formátu html a otevřít lokálně v prohlížeči/uložit do záložek prohlížeče, čímž se mi tyto lokální umístěné html webové stránky doporučí při psaní do adresního řádku.

Na zdejším webu je ale pro zobrazení všech mých otázek ( poradte.cz/... ) nutné přihlášení a httrack v mé verzi přihlášení nepodporuje.

Otázka je jak to tedy zálohovat. Používám Linux, protože nechci být šmírován Microsoftem/Applem a zbytečně platit peníze za OS.

Ono lze jednu otázku po druhém navštívit a Ctrl+S, ale já jsem těch otázek už odeslal docela velké množství.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prostě se přihlásíš, uložíš si stránku/y se svýma otázkama a ty adresy z toho už můžeš projet třeba wgetem

hodnocení

0x

1) Vyexportovat Cookies v době kdy jsi přihlášený - nejjednodušeji přes cookies.txt pro firefox, chrome má určitě taky něco.

2) Kliknout na ikonu rozšíření když je otevřené přihlášené poraďte -> current site -> download. Stáhnou se dva soubory, zajímá tě ten co má v názvu private

3) Přejmenovat sobor na cookies.txt a zkopírovat jej do kořene projektu httrack

To by mělo fungovat, mě to funguje s wget, httrack jsem nikdy nepoužíval nicméně to mají v FaQ tak snad by to mohlo stačit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]