Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spam na emailu

Od: jarinfalta®

Dobrý den nemohu se zbavit spamu od Aliexpres co s tím? již to blokuji snad po sté a stále chodí emaly z Aliexpresu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přihlásit se do svého konta a tam odškrknout že od nich nic nechcete.

Nebo přímo v e-mailu (nejrychlejší cesta): Otevřete jakýkoliv reklamní e-mail od AliExpressu, sjeďte až dolů a klikněte na odkaz "Unsubscribe" (odhlásit odběr).

hodnocení

to dělám neustále a bez uspěchu , ještě možná doplním , že mám ty maily přeposílány se Sesnamu na gmail , jestli tam nebude problém

Zrušte v Seznamu ne Gmailu
hodnocení

právě nevím jak se dostat na ten emaul na seznamu

Řekl bych, že si najedete na seznam, tam kliknete na přihlásit, no a vlezete do svého e-mailu
seznam.cz/...
hodnocení

ano tam přihlášen jsem jen tam nevidím ty emaily od toho aliexpresu

Řekl bych, že máte v pravidlech nastaveno "smazat email po přeposlání"

Takže jediná možnost - opravit pravidlo na Poslat kopii a původní email na seznamu nemazat.

Nebo přímo v učtu alliexpresu zrušit všechny ty informační nabídky.

mll
hodnocení

0x

Pokud to je od jednoho odesílatele neni nic jednoduššího než je přesměrovat do složky bordel. Horší jsou spamy, co chodí z vymyšlených adres. Nikde nic nezaškrtávám (pokud to je v "souladu" s GDPR defaultně zaškrtlé, tak to naopak odškrtávám) a už mi alza a spousta dalších a od léta vueling a letuška (dvě společnosti, kde jsem kupoval v létě letenku), vše směřuje do podsložek složky bordel. Až budu příště kupovat letenky, tak je asi najdu v bordelu u těch ostatních je to nějaká adresa pro reklamní odesílání, tak tam by to snad nemělo dělat problém až tam budu příště nakupovat.

hodnocení

0x

Přímo na portálu označit jako spam a zablokovat.

hodnocení

to provádím stále ale marnej boj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]