Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nemohu se zbavit spamu od Aliexpres co s tím? již to blokuji snad po sté a stále chodí emaly z Aliexpresu
0x
Přihlásit se do svého konta a tam odškrknout že od nich nic nechcete.
Nebo přímo v e-mailu (nejrychlejší cesta): Otevřete jakýkoliv reklamní e-mail od AliExpressu, sjeďte až dolů a klikněte na odkaz "Unsubscribe" (odhlásit odběr).
to dělám neustále a bez uspěchu , ještě možná doplním , že mám ty maily přeposílány se Sesnamu na gmail , jestli tam nebude problém
seznam.cz/...
0x
Pokud to je od jednoho odesílatele neni nic jednoduššího než je přesměrovat do složky bordel. Horší jsou spamy, co chodí z vymyšlených adres. Nikde nic nezaškrtávám (pokud to je v "souladu" s GDPR defaultně zaškrtlé, tak to naopak odškrtávám) a už mi alza a spousta dalších a od léta vueling a letuška (dvě společnosti, kde jsem kupoval v létě letenku), vše směřuje do podsložek složky bordel. Až budu příště kupovat letenky, tak je asi najdu v bordelu u těch ostatních je to nějaká adresa pro reklamní odesílání, tak tam by to snad nemělo dělat problém až tam budu příště nakupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.