Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , prosím o pomoc , mám routrer v obývacím pokoji a vkuchyni velmi slbý signál wifi ,mám to provizorně řešeno nějaký levným opakovačem do zásuvky , který asi uplně dobře neplní svou funkci , tak byh si nechal poradit nějakým řešením , kuchyně je v podstatě 6 metrú vzdálená přes dvě příčky a jedná se o panelový dum. a route mám ted TP Link
6x
0x
ono jde jak o vysílač, tak i o přijímače...
Já nejdřív řešil v RD dva routery, ale stejně jsem potřeboval pro děti kabel ke stolním PC. Takže jsem to pak řešil ještě napíchnutím do el.sítě.
Aktuálně mám AX 73, který je silný na 50 m od domu, pak Archer C6 v patře a datart.cz/... ke každému PC v RD.
No anténa směřující k nebi. Protože elektromagnetické pole signálu je kolmé k ose antény tedy šíří se vodorovné. Kdyby byly antény vodorovně šířil by se signál nahoru a dolu. Tím se dá různé vykrýváni domu. A router patří do prostoru ne někde ke zdi aby vytvářel odrazy.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.