Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro na Mozile

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer.Asi 3 dny my píše Aukro že nejsem přihlášen.Kdyř se chci přihlásit,tak to nejde.Netuším proč.Na prohlíče Edge to funguje.Dnes se vyhrál zboží ale nedostanu se jak to zaplatit atd.Prosím poradte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrme
hodnocení

0x

Co znamená "tak to nejde"? Píše to nějakou zprávu?

hodnocení

0x

."Na prohlíče Edge to funguje"?

Tak se přihlašte přes Edge a zaplaťte tam, nebo je nějaký problém?.

halamus
hodnocení

0x

Jak bylo psáno, použít Edge.
Může "to" ve Firefoxu zkusit v anonymním okně a pokud to půjde, tak si ve Firefoxu můžete udělat další profil, ten bude čistý a používat pro aukro třebas i s uloženým přihlášením.

mll
hodnocení

0x

Tak co nejdřív reagujte na meil od Aukra, ať prodejce nemá pocit, že si z něj střílíte. Možná to půjde vyřešit i tak, a kdyby ne, tak aspoň bude prodejce vědět, že máte nějaké technické problémy.

A pokud to jde na Edge, tak to dělejte tam.

Já kdysi kvůli Aukru nainstaloval Safari (tehdy ještě bylo pro windows, momentálně je výhradně pro Apple), díky tomu že bylo málo rozšířené a dost divné, tak tehdejší snahy o "vylepšení" lidí od Allegra (tehdy mu Aukro patřilo) proti tomuhle prohlížeči nesměřovaly. Jo taky jsem kvůli němu instaloval adblock, jeden čas bylo tak zprasené, že bez něj to nešlo (stovky neplatných odkazů krát 5 nebo 10 sekund timeoutu dělalo dlouhé minuty načítání stránky, jejich zablokováním se to výrazně zlepšilo). To všechno je minulost. Allegro už Aukro neprovozuje. Já tam od té doby nakoupil jen párkrát, prostě jsem tehdy všechno ukončil a na aukro nejmíň 2 roky nepáchnul. A když jsem tam byl naposledy a viděl jsem, že se vybírají nějaké extra poplatky (celé roky platilo, že veškeré poplatky (provize) platí prodejce a najednou má něco platit kupující) tak jsem zase rychle vycouval. Zas tak exkluzivní zboží tam nemaji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]