Nejste přihlášen/a.
Je to zhruba měsíc, co mně přestalo fungovat přehrávání videí na celém internetovém portálu ČT ve WMP.Mam aktualizovanou verzi 11. Před 14dny videa zase běžely, ale nyní zase ne -hlašení: probíha připojování, otevírání media, připraven a dál nic. Zkoušel jsem jiný codec pack (K-lite misto all in 1) ale nic, přitom jinde (Nova, Stream) mně videa na internetu běží. Co mně aspoň trochu jede na tom ČT je Real Player, ale dost mizerně, navíc u fotbal a hokejzive tady ta moznost jiného prehravace neni. Nevi nejaka chytra hlava, v cem je problém? Předem díky za radu.
Nepomohlo bohužel. Možná se to netýká ani kodeků. Přehrávání audio a video souborů uložených na disku mně Win.Med.Playeru 11 totiž normálně funguje.
V ty diskusi je jen link na instalaci souboru .dll do slozky prohlizece. To jsem samozrejme podle navodu ceskatelevize.cz/... webmastera CT uz zkousel, ale bohuzel nic z toho nepomohlo. Fakt už nevim, zkouším jestli se někdo nepotýká s něčím podobným.
A máš ten soubor skutečně v patřičný složce prohlížeče?
Firefox: C:Program FilesMozilla Firefoxplugins
Opera: C:Program FilesOperaprogramplugins
Safari: C:Program FilesSafariplugins
Mě se na jednom compu stalo, že přes sebevětší snahu jsem ho musel do složky ručně nakopírovat. Po restartu prohlížeče to už fungovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.