Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš i po výměně baterie nefunguje

Od: fra

Mám už další myš asi rok, ale teď i po výměně baterie nefunguje, tam kde má problikovat uvnitř červeně a poéé zeleně, tak se tam napovrch objevilo modré...a zkouším i spárovat, jak to dělali v prodejně a nic.Asi to půjdu reklamovat, co tomu je?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Odebral bych jí z PC (bluetooth) a znovu pokusil dle návodu spárovat.
Výměnu baterie za jinou.
fra
hodnocení

To zkusím, ale vyměnit za novou, je koupena před 2 hodinami, jinou nemám, díky moc, jsem ji zbytečně šla koupit asi

yarda1

Je to bezdrátová optická myš co dole svítí? Já bych se pokusil kouknout jestli v díře co dole svítí není nějaká nečistota, stačil by vlas.

fra
hodnocení

Děkuji všem, byla jsem dnes v Datartu reklamovat bezdrátovou myš a měl jste pravdu "Juraja " oni mi to vrátili opravené, takové malilinkaté tlačítko zespodu myši byl bluetooth, který to nějak způsobil, proto to prosvětlovalo modře, jenže koho by to napadlo.Zdravím

hodnocení

2x

Když mě myš začala blbnout tak jsem ji položil na záda a vyšrouboval šroubky, oddělil spodní víčko a podíval se dovnitř. Bylo tam smetí, stačilo to vyčistit, nemusíte se toho bát. Ale byla to myš používaná několik měsíců. V té vaší nové třeba nějakou závadu najdete, nic složitého v ní není. Nebo opravdu reklamovat. Myšky za pár korun, do 100, mají v prodejnách Action, pokud někde blízko vás je, záleží kde bydlíte.

hodnocení

2x

Je to levná myš. Taky jsem měl Trust a po nějaké době přestala fungovat. Buď si kupte kvalitní, nebo to dejte na drát, tam je jistota.

111®
hodnocení

2x

baterie jsou vloženy správně?

hujerml
hodnocení

0x

Nějak ti nerozumím ...Mám už další myš asi rok, ale teď i po výměně baterie nefunguje a pak píšeš ,že jí máš 2 hodiny?

To zkusím, ale vyměnit za novou, je koupena před 2 hodinami... -to je jiná?

Myslím, že autorka píše o koupení baterky před dvěma hodinami. Ne myši...

hodnocení

0x

Pokud místo červeného a zeleného světla svítí modře, tak bych si tipnul, že je přepnutá do režimu párování. Zkusit odebrat v nastavení počítače a nechat znovu najít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]