Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai

Od: flicek®
Dobrý den, mám TV Hyundai DLH32285SMART
a herní konzoli PS2 model SCPH - 70004
Nedaří se mi ji zapojit.
Když ji zapojím (viz. Fotky) tak obraz šumí a ke rozladěný obraz. Už si nevím rady. Na předchozí televizi to fungovalo. Ale tady ne.
Pokud někdo může budu rád za radu.
Děkuji a přeji hezký večer.

Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai
Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai #2
Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai #3

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vladimir2
hodnocení

2x
Dobry den, pořiďte si převodník např toto: hadex.cz/...
Snad Vám to pomůže
Vladimír
hodnocení

Dobrý den, zkusím. Koupit a uvidím.
Už jsem zkoušel přechodku mezi 3x RCA/M+S-video konektor a Scart vstupem, ale nepomohlo to.
Přes Scart to nemohu vést. Nemám tam vůbec obraz ani zvuk. Zkusím jiný vstup pro PS2.
Zkusím koupit přechodku a vést do televize přes HDMI. To na odkazu vypadá slibně. Zkusím to, co jste mi poslal. Děkuji

Než budete kupovat něco jiného, zkuste ten žlutý z PS2 postupně nastrkat i do červeného i bílého v té redukci a počkejte jestli obraz nenaskočí. Každý výrobce má ten prodloužený Jack zapojen jinak, a obvykle to nesedí. Na televizi samozřejmě postupně vždy popřepínejte všechyn vstupy, může být nazaván jako AV, EXT, Composite, Cinch, zkrátka také různě. Pokud to nepomůže, pomohla by redukce SCART/CINCH, ale nejlépe přepínatelná IN/OUT, protože jsou dvě - vypadají stejně, ale jedna je ze SCARTu na CINCH a druhá je ze CINCHů na SCART. Pochopitelně nejsou záměnné a obvykle se v tom chybuje. Redukce na HDMI je v tomhle příapdě nejdražší na nejméně spolehlivá varianta, jak to řešit.

Teď jsem rozluštil ten nápis, v MENU AV přepněte na SIDE AV.

hodnocení

vladimir2 - přechodka fungovala
Použil jsem to a připojil přes HDMI I vstup. Druhý HDMI II vstup jsem připojil k PC a teď mám k TV připojený jak PS2, tak i PC pomoci HDMI.
Děkuji a tímto otázku uzavírám. Děkuji moc.

jirib
hodnocení

0x
Vyfoťte všechny konektory na televizi.
Kupte si přechodku do scartu.
planeo.cz/...
hodnocení

Dobrý den,
děkuji za radu. Tuhle přechodku jsem koupil a použil. Bohužel to nefungovalo.
Ani obraz ani zvuk. Můsím vést 3x RCA/M+S-video konektor ne přes Scart, ale přímo do televize jinak než přes Scart.
Zkusím to vést přes HDMI. Musím vymyslet jiný vstup do televize

jirib
Pokuď vám to přes přechodku do scartu nefunguje,tak je to asi rozbitý...

hodnocení

Zadní vstupy na televizi.
Zkusil jsem převodník přes scart kabel. Tam se PS2 vúbec nechytala. Nějaký zrnitý obraz jsem měl přes žlutý kabel, ale chce to nèjak vyladit.
Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai #4
Jak zapojit Herní konzoli PS2 a TV Hyundai #5

hodnocení

0x
To snad není možný tohleto! *bum*
Jaký PS2?
JSTE BLAZEN?
KUPTE PS 4
1) Výkon a hardware
PS2 (2000): 294 MHz CPU, cca ~32 MB RAM.
PS4 (2013): 8-jádrový CPU, 8 GB GDDR5 RAM + výkonný GPU.
PS4 má desítky až stovky násobný výkon, což umožňuje úplně jiný vizuální přístup.
2) Grafika a rozlišení
PS2: většinou 480i/480p (SD), nízké rozlišení textur, jednoduché modely.
PS4: 1080p standardně, některé hry 1440p/4K (PS4 Pro), vysoce detailní textury, realistické modely.
Na PS4 jsou objekty ostřejší, detailnější, bez „kostičkování“.
3) Osvětlení, stíny, efekty
PS2: jednoduché nasvícení, minimum dynamických stínů, téměř žádné efekty typu bloom, HDR, ambient occlusion.
PS4: globální osvětlení, komplexní dynamické stíny, částicové efekty, kouř, oheň, HDR, motion blur.
Scény na PS4 působí „živěji“ a realističtěji.
4) Postavy a animace
PS2: málo polygonů, omezená mimika, jednoduché animace.
PS4: detailní tváře, plynulé animace, motion-capture.
Výsledek je mnohem filmovější a výraznější.
5) Svět a jeho velikost
PS2: spíše uzavřené levely.
PS4: otevřené světy, stovky NPC, real-time simulace.
Příkladem je rozdíl mezi GTA: Vice City (PS2) a GTA V (PS4).
Bobane, to off-topic jak víno.

hodnocení

Přechodka fungovala
Použil jsem to a připojil přes HDMI I vstup. Druhý HDMI II vstup jsem připojil k PC a teď mám k TV připojený jak PS2, tak i PC pomoci HDMI.
Děkuji a tímto otázku uzavírám. Děkuji moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]