Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se připojit k www

Od: zajda888® odpovědí: 12 změna:

Hezký den,

nemůžu se připojit k www.itesco.cz

Píše mi to tohle:

Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s www.itesco.cz nastala chyba.

Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

Win 8.1 , Firefox, s poslední aktualizací.

Kde může být problém?

Mám problémy s tímtéž přihlášením i na mobilu, ale tam až v momentě kdy chci opravit heslo (jelikož mě to pčes staré nepustí). Ale rozkliknutí odkazu na nové heslo hodí stejnou hlášku jako na compu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Na Androidu to jede...
Tesco aplikaci máte...?
Použijte jiný prohlížeč a novější systém...
hodnocení

Tesco aplikaci mam v mobilu a i tam se nepřipojím. Ale až po kliknutí na link v mailu, pro obnovu hesla.

hodnocení

0x

Asi to mají rozbitý :)

Proč nekontaktuješ vlastníky daného webu, jak ti Firefox radí?

hodnocení

Myslíš správce připojení nebo infolinku Teaco? Na Tesco jsem volal, zkoušeli jsme to otevřít i v anonymním režimu a nic.

Myslel jsem tesco, tomu ty stránky patří.

https ti obecně funguje, jinak bys sem nepsal, pokud problém přetrvává, tak asi bude u tebe.

Já to zkusil z Firefoxu privátního okna na Linuxu a tesco stránky naskočily hned a bez problémů, ale dál jsem neklikal

hodnocení

0x

Android - funguje

Win 11 / firefox - funguje

Zkuste vymazat sušenky (cookies)

support.mozilla.org/...

hodnocení

Cookies jsem vymazal a nic.

Visací zámeček v adresním řádu sděluje, že připojení není zabezpečeno.

Rozkliknu a čtu, že spojení není šifrováno.

Ale hned pod tím stojí, že server itesco.cz nepodporuje šifrování.

A že odeslané informace si může kdokoliv přečíst.

hodnocení

0x

Závada bude na Vašem přijímači. Win 11, Chrome, obojí aktualizované, vše OK.

hodnocení

Taky si myslím, jen mě nenapadá kde. Asi na židli... :-D

petrme
hodnocení

0x

Mám Firefox 115, Win 7.

Stránky itesco fungují.

Zkuste spustit Firefox v režimu řešení potíží, tj. bez doplňků, jestli vám to nějaký doplněk neblokuje.

Nápověda - režim řešení potíží

mll
hodnocení

0x

Nejčastější příčinou těhle chyb bývalo špatné datum systémových hodin. Certifikát tak pro prohlížeč buď ještě neplatí nebo už neplatí.

Tím, že dneska je https snad úplně všechno, tak už tento problém tolik nehrozí (protože by nešlo nic a poznalo by se to dost brzo). Přesto bych tohle zkontroloval a tím vyloučil.

Jinak z té hlášky se dá nějak na certifikát doklikat a tím zjistit, co se prohlížeči nelíbí.

oldcit
hodnocení

0x
Je to nějak ucpané... a navíc tam nefunguje HTTP2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]