Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezení na Facebook skupinách?

Od: adamkanyla odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Když chci něco vkládat do skupin na Facebooku, všude dostanu hlášku, že to musí první ověřit správci. Bohužel, to nikdy neověří. Hlavní důvod je ale ten, že ostatní tam můžou vkládat cokoliv bez omezení, takže to nebude nastavením stránky. Ve většině případů jsou to scamy a nebo třeba anynomní uživatelé. Dá se to nějak vyřešit, abych ten účet mohl používat normálně? Účet mám již cca 13 let, zkoušel jsem různé návody a stále se toho nemůžu zbavit. Nepíšu na socky nic nenávistného apd. Před pár lety to šlo úplně v pohodě. Dá se toho nějak zbavit? Nepomohl mi ani nový účet, tak jsem ho zase smazal. Nepomohlo mi ani "nikam nic nedávat" 30 dní, jak poradil chatgpt. Ověřil jsem si účet dvoufázově, pořád stejný problém. Stejně jako jsem se radil s chatgpt jestli nepoužívám nějaké nevhodné slova, tak jsem texty upravil a stejně to nefunguje. Díky za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To se mi nějak nezdá... *zmateny* napište konkrétní skupinu, kde Vám nejde inzerát zveřejnit, ať tu "nevaříme z vody"..kouknu tam.

Zkusil jste napsat správci a zeptal jste se ho, proč vám to u něj ve skupině nejde? Jdou vám tam psát komentáře a nejde jen vystavit? Je tam ten správce vůbec aktivní? Také se mohlo stát, že to byla skupina, kde se vše schvalovalo, někteří stálí mohli mít inzeráty předschválené a správce potom mohli třeba bloknout, podobnou skupinu se zablokovaným a jen jedním správcem jsem na popud FB před lety přebírala.

doplněno 07.01.26 15:29:

OK,, to jsem se toho dozvěděla*smich* tak možná tam správce tenhle druh inzerátu nechce, neporušuje něco ten inzerát?

Klikněte na jméno správce ve skupině, zobrazí se vám v té skupině nějaký příspěvek správce a k němu do komentáře napište dotaz/okomentujte , proč vám stále příspěvek neschválil a ani nezamítl? A jak dlouho tam už příspěvek čeká..

Klidně bych se ptala denně, buď zareaguje, nebo vás vykopne ;)

doplněno 07.01.26 17:18:

Ještě mě napadlo.. vytvořte si svoji skupinu, návod zde facebook.com/... tam zůstaňte sám, nikoho tam nepřidávejte. Tam si zkuste vystavit inzerát a uvidíte, jestli se hned zveřejní. Je to celé chvilka.. ..

Pokud tam budete sám a skupinu potom jako zakladatel opustíte, sama zanikne.

adamkanyla
hodnocení

V podstatě inzerentní skupiny + třeba zaměřené na práci, když si dávám inzeráty. Ty skupiny jsou aktivní, když napíšu správci, tak ten si to buď ani nezobrazí a nebo minule mi dal jen zobrazeno, ale příspěvek zůstal nepotvzený. Mimojiné to taky nezrušil, což se mi tam ukazuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]