Nejste přihlášen/a.
1x
To se mi nějak nezdá...
napište konkrétní skupinu, kde Vám nejde inzerát zveřejnit, ať tu "nevaříme z vody"..kouknu tam.
Zkusil jste napsat správci a zeptal jste se ho, proč vám to u něj ve skupině nejde? Jdou vám tam psát komentáře a nejde jen vystavit? Je tam ten správce vůbec aktivní? Také se mohlo stát, že to byla skupina, kde se vše schvalovalo, někteří stálí mohli mít inzeráty předschválené a správce potom mohli třeba bloknout, podobnou skupinu se zablokovaným a jen jedním správcem jsem na popud FB před lety přebírala.
doplněno 07.01.26 15:29:
OK,, to jsem se toho dozvěděla
tak možná tam správce tenhle druh inzerátu nechce, neporušuje něco ten inzerát?
Klikněte na jméno správce ve skupině, zobrazí se vám v té skupině nějaký příspěvek správce a k němu do komentáře napište dotaz/okomentujte , proč vám stále příspěvek neschválil a ani nezamítl? A jak dlouho tam už příspěvek čeká..
Klidně bych se ptala denně, buď zareaguje, nebo vás vykopne
doplněno 07.01.26 17:18:
Ještě mě napadlo.. vytvořte si svoji skupinu, návod zde facebook.com/... tam zůstaňte sám, nikoho tam nepřidávejte. Tam si zkuste vystavit inzerát a uvidíte, jestli se hned zveřejní. Je to celé chvilka.. ..
Pokud tam budete sám a skupinu potom jako zakladatel opustíte, sama zanikne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.