Nejste přihlášen/a.
To se mi nějak nezdá...
napište konkrétní skupinu, kde Vám nejde inzerát zveřejnit, ať tu "nevaříme z vody"..kouknu tam.
Zkusil jste napsat správci a zeptal jste se ho, proč vám to u něj ve skupině nejde? Jdou vám tam psát komentáře a nejde jen vystavit? Je tam ten správce vůbec aktivní? Také se mohlo stát, že to byla skupina, kde se vše schvalovalo, někteří stálí mohli mít inzeráty předschválené a správce potom mohli třeba bloknout, podobnou skupinu se zablokovaným a jen jedním správcem jsem na popud FB před lety přebírala.
OK,, to jsem se toho dozvěděla
tak možná tam správce tenhle druh inzerátu nechce, neporušuje něco ten inzerát?
Klikněte na jméno správce ve skupině, zobrazí se vám v té skupině nějaký příspěvek správce a k němu do komentáře napište dotaz/okomentujte , proč vám stále příspěvek neschválil a ani nezamítl? A jak dlouho tam už příspěvek čeká..
Klidně bych se ptala denně, buď zareaguje, nebo vás vykopne
Ještě mě napadlo.. vytvořte si svoji skupinu, návod zde facebook.com/... tam zůstaňte sám, nikoho tam nepřidávejte. Tam si zkuste vystavit inzerát a uvidíte, jestli se hned zveřejní. Je to celé chvilka.. ..
Pokud tam budete sám a skupinu potom jako zakladatel opustíte, sama zanikne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.