Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám Windows 11 a zhruba předevčírem mi přestalo fungovat vyhledávání v nabíce Start, vždy když kliknu na nabídku Start a napíšu název souboru nebo složky, kterou chci vyhledat, tak mi to vyhledává do nekonečna a nic to nenajde.
S tímto problémem jsem se nikdy nesetkal. Nový počítač mám pár měsíců, vše je aktualizované a už jsem zkoušel různé rady z internetu jako oprava přes příkazový řádek, který jsem vyhledal přes editor registru a nebo restartování Windows Search, ale nic nepomohlo.
Nevíte někdo jak to opravit? Nechce se mi přeinstalovávat celý Windows, také mě napadá počkat na další aktualizaci, mysíte, že to pak bude fungovat?
Děkuji.
Máte zapnutou službu indexování, případně správná volba složek pro indexování a uložení index souborů?
Zkuste se podívat, jestli máte volbu v Hledání jako Klasické nebo Rozšířené. Optimální je volba Klasické plus několik adresářů navíc, které vyberete v odkazu "Přizpůsobení umístění pro hedání" a ve volbou Změnit přidat složku pro hledání, resp. Nastavení a vybrat typy souborů. Můžete také službu hledání a indexování restartovat atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.