Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook sledovanost,profilu?

Od: rich®

Dobrý den.Měl bych dotaz.Jde nějak zjistit,kdo se dívá na můj profil na FB? A nebo,když dám třeba na FB takzvané storýčko,tak jasně vidím kdo se koukl.Pokud ho mám v přátelích a jestli se koukl na celé a jestli a jak ho ohodnotil.Ale vždy je dole i že se kouklo třeba 9 lidí.Které neznám.Šlo by nějak zjistit,kdo se ještě kouknul?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je nesmyslná otázka. Jakmile dáš na net cokoliv svého, poslal jsi do světa sebe a budeš se divit, kde všude se tvé jméno začne vyskytovat a je naprosto šumafuk, kdo to vidí. Jestli soused nebo náctiletý v Austrálii. ;) Jen tak, pro zajímavost, napiš své jméno nebo tátovo jméno do jakéhokoliv vyhledávače! Já se takhle doklikala k předkům až do 17. století. *smich2*

k2

Otazka neni nesmyslna, Vase odpoved ano.

hodnocení

0x
Ne, k těmto informacím se jako uživatel nedostanete.

jir
hodnocení

0x
Pokud chcete vidět, kdo jen navštíví váš profil, založte si ruský "facebook", který se jmenuje "VKontakte" (VK, В Контакте;). Mám ho z dob, kdy jsem jezdil pracovně do Ruska. Sleduje všechno, když neprojevujete aktivitu, tak vám přidá "přítele". I tohle okopčili a i vylepšili.

fejsbuk
hodnocení

0x
Ne, tohle nejde. A pozor, pokud narazite na nejakou fb stranku ze to jde, tak to je podfuk a je to jen script ktery se pak rozesila vsem vasim kontaktum. Nebo takhle to bylo pred par lety

hodnocení

0x

Když si zadáte na FB, jestli to je možné, tak sám FB napíše že nikoliv.

------------------------------

okopírováno:

soukromí a bezpečí

Kdo si prohlíží váš profil na Facebooku

Facebook neumožňuje uživatelům sledovat, kdo si prohlíží jejich profil. Aplikace třetích stran tuto funkci taky poskytnout nemůžou. Pokud narazíte na aplikaci, která tvrdí, že to dokáže, nahlaste ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]