Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zalozit email?

Od: idkk
Zdarec, kde mohu zalozit email? Bylo by fajn to vedet. Nejak zdarma nebo levne hodne diky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, za mě zvolte Seznam - nejstarší, největší, fungující, spolehlivý, zdarma. Nevolte někde u nicotného provozovatele "v Hudlicích" či podobné p*deloidní destinaci . Zdravím!

hodnocení

3x

Pokud máte Android mobil, tak GMail u Googlu.

2222
hodnocení

3x

Možnosti kde založit e-mail je mnoho a mnohé jsou i zdarma. Češi mívají e-maily asi nejvíce na seznam.cz pak i na centrum.cz a také na gmail.com. Všechny tyto e-mailové schránky jsou v češtině, zdarma a docela spolehlivé. Pro nenáročné používání mohu doporučit kterýkoliv z těchto uvedených.

hodnocení

2x

soukromí díky šifrované e-mailové službě Proton Mail se sídlem ve Švýcarsku - náklady. Projekt založila skupina vědců z Evropské organizace pro jaderný výzkum (CERN). popis - mimo jurisdikci jak Evropské unie, tak Spojených států amerických

hodnocení

1x
Seznam / Centrum / Gmail.
Stačí vám to takhle jmenovitě?
Jo a všechny jsou zdarma.

hodnocení

1x
Hlavně mail nezakládat ne centrum, to vyjde nastejno jako si mít emailovou adresu na doméně 0.0.0.0 .
2222

Proč ne na centrum? Na centrum.cz mám schránku už mnoho let a funguje dobře bez problémů a nemoho si tam na nic ztěžovat.

krtek6
hodnocení

0x

kdekoliv...zpoplatněný to snad není nikde...

idkk
hodnocení

Kdekoliv neni oepoved. Chci jména. Konkrétní jména.
vernon
Neotravuj, trolle...

smode2
hodnocení

0x

Mám email mj. u Wedosu. Není to zdarma, ale alespoň mám adresu jméno@příjmení.cz. Což je rozhodně víc sexy a spolehlivější, než běžný email typu lojza@gmail a podobně.

2222

E-mail u Wedosu je docekla dobrý a spolehlivý, ale bohužel není zdarma a je tam třeba platil jak za mailhosting tak i za doménu kterou je třeba k tomu mít vlastní.

pav®
hodnocení

0x

Takovouhle "debilní" otázku jsem už dlouho nečetl, raději si žádný email nezakládej. Obecně většinou platí, že věci zadarmo nebo hodně levně stojí za "hov?nko"

k2

Ano, hlavne obecne rady vetsinou obecne stoji za hovno. Jako ta Vase. Zrovna v IT celkem plati, ze free sluzby ci SW jsou pro bezneho uzivatele a nekomercni pouziti naprosto dostacujici...

2222

pav: Za "hov?nko" stoji ta tvoje rada. Pokud nechceš poradit tak neraď a nepředváděj nám tu tu tvojí neslušnost.

k2: *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]