Nejste přihlášen/a.
3x
Dobrý den, za mě zvolte Seznam - nejstarší, největší, fungující, spolehlivý, zdarma. Nevolte někde u nicotného provozovatele "v Hudlicích" či podobné p*deloidní destinaci
. Zdravím!
2x
soukromí díky šifrované e-mailové službě Proton Mail se sídlem ve Švýcarsku - náklady. Projekt založila skupina vědců z Evropské organizace pro jaderný výzkum (CERN). popis - mimo jurisdikci jak Evropské unie, tak Spojených států amerických
1x
0x
Mám email mj. u Wedosu. Není to zdarma, ale alespoň mám adresu jméno@příjmení.cz. Což je rozhodně víc sexy a spolehlivější, než běžný email typu lojza@gmail a podobně.
E-mail u Wedosu je docekla dobrý a spolehlivý, ale bohužel není zdarma a je tam třeba platil jak za mailhosting tak i za doménu kterou je třeba k tomu mít vlastní.
0x
Takovouhle "debilní" otázku jsem už dlouho nečetl, raději si žádný email nezakládej. Obecně většinou platí, že věci zadarmo nebo hodně levně stojí za "hov?nko"
Ano, hlavne obecne rady vetsinou obecne stoji za hovno. Jako ta Vase. Zrovna v IT celkem plati, ze free sluzby ci SW jsou pro bezneho uzivatele a nekomercni pouziti naprosto dostacujici...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.