Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout film z Oneplay

Od: kellne

Nadpis. Dávali film na Nově, jde mi zpětně přehrát. Ale jak ho stáhnu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
22.12.25 23:33
hodnocení

2x

nijak...

kellne
hodnocení

takže max natočit obrazovku?

Ano, natočit obrazovku. Jenomže to chce udělat na PC grabováním z displeje a na to je potřeba výkonný procesor a grafika. Navíc se to děje v reálném čase přehrávání, old school si vzpomenou na nahrávání VHSek.

krtek6: Přesně tak. Pokud si někdo myslí, že tlačítko Stáhnout nebo Uložit je ve streamovacích platformách příkaz k uložení fyzických dat pořadu 1:1 na disk, tak opravdu ne. Je to uložení záložky k přehrání a to po dobu, kterou streamovací platforma určí na základě autorských práv nebo svých vlastních pravidel (například týden nebo měsíc k přehrání).

hodnocení

0x
Úplně jednoduše.
Přihlásíte se do oné play a dáte stáhnout.

To není stažení v pravém slova smyslu.

hodnocení

0x

Ono je někdy lepší jít ke zdroji.

halamus

Z toho mi plyne, že to v daném případě nepůjde. oneplay.cz/...

Jak to funguje?

Stáhnout lze pouze originální obsah Oneplay. Z licenčních důvodů není možné stahovat obsah vysílaný v televizi ani obsah z nabídky třetích stran.

Halamus: V jakém případě? Tazatel nenapsal o jaký film jde, takže nevíme z jaké produkce je a tudíž ani nemůžeme predikovat jestli půjde stáhnout či nikoliv.

lidovec
hodnocení

0x

Mám smart televizi a oneplay. Programy z tv se dají pouštět pouze z posledního týdne. Pokud fillm šel dřív, tak máte smůlu. Film si můžete nahrát do aplikace oneplay a mít ho tam napořád.Pokud by jste ho chtěl na kartu, tak to televize umí.

nigdo
hodnocení

0x

v telce nijak, v pc to jde když víš jak na to, já tuto potřebu nikdy neměl takže postup neznám

prediabetes
hodnocení

0x

práš se jak ukrást licencovaný obsah, kde oneplay nemá zájem na tom abys sis to stáhl k sobě?

a je vůbec legální tady radit jak krást? když si to ukradneš sám pro sebe, tak to legit dle českého AZ je, ale je legální i navádění?

kellne
hodnocení

filmy jsou free všude na netu a ty tady budeš moralizovat? "miluju" tyhle lidi |

jen jsem se zeptal, nechci radu ohledně kradení a že by se to nemělo dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]