Nejste přihlášen/a.
Používám GOM PLAYER verze 2.3.94.5364. Pokud ho "sklopím" na spodní lištu, tak se ukončí. Dřív mi to nedělávalo. I když v nastavení většinu anglických pojmů chápu, tak tady toto nemůžu objevit. Zkusil jsem ho stáhnout v češtině, ale je to pořád anglicky. Rady typu použij jiný přehrávač nepište. Já už sem na GOM zvyklí. Dík.
0x
Chtěl jsem Vám sem dat odkaz na vyjádření AI (zde zakázáno). Chtěl jsem Vám dat vyhledávací odkaz (zde zakázáno).
Chtěl jsem Vám sem zkopírovat text (možná bych porušil autorská práva), ale aspoň tohle by Vám mohlo pomoci :
GOM Player se zastaví při minimalizaci,obvykle kvůli konfliktním kodekům, specifickým nastavením vzhledu nebo problémům s hardwarovou akcelerací, což způsobuje pozastavení nebo zamrznutí, protože systém upřednostňuje jiné úlohy nebo naráží na problémy s vykreslováním, když okno není aktivní; zkuste problém vyřešit odinstalováním kodeků, kontrolou nastavení vzhledu/videa nebo povolením hardwarové akcelerace.
PS : úvod je pro odlehčení, tak to neberte tak vážně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.