Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční touchpad Lenovo

Od: slimak® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, u notebooku Lenovo Ideapad mám problém s touchpadem, který přestane bez zjevného důvodu fungovat, protože se nějak podělá ovladač. Přes technickou podporu jsem to zatím pokaždé vyřešil, ale otravuje mě to a zajímalo by mě, jestli někdo má podobné problémy s přístroji Lenovo? Měl jsem několik notebooků HP a nikdy jsem tohle řešit nemusel.

Zdraví Jirka.

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. poradte.cz/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jir
hodnocení

0x
Jak je počítač starý? Taky mi nefunguje touchpad na Lenovo ThinkPad L470 z roku 2017, protože do něj napršelo děravým oknem ve fabrice při bouřce. Jinak mám ThinkPad T400s z roku 2009 a doteď funguje perfektně s původní baterkou (výdrž cca 40 minut).
Jediný zádrhel jsem měl na Thinkpadu Carbon X1 druhé generace. Je tam dotyková lišta, která přebírá funkce kláves F1 až F12 a dá se přepnout na ovládání periferií. Chvilku to fungovalo a pak přestalo, po nainstalování balíku jakýchsi ovladačů to zas pár týdnů fungovalo a zas přestalo. Už to neřeším.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]