Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím poraďte.
snažím se upravit a doplnit můj textový soubor ale TC odmítá. Říká že jsou nějaké limity pro uložení jednoho uživatele. Nechápu to a nevím co s tím. Poradíte jak mu domluvit? Přikládám moje pokusy. děkuji
Nevidím tam nic o limitech, spíš mi to přijde jako problém s oprávněním. Že jste přihlášená jako někdo, kdo nemá právo měnit dotyčný soubor, nebo vůbec přistupovat k tomu disku (nebo že je ten disk připojený tak, že vy ta práva nemáte).
asi jsem kvótu pochopil jako limit, jsem přihlášen jako admin, jiné účty na compu nejsou. Možno je problém v zaplnění disku, je to disk 1T a má volno asi 600 MB
Dobrý den, podívejte se do Vlastností toho souboru, jestli není pouze pro čtení a pokud ano, tak to zrušte/odškrtněte. Případně si ho stáhněte do mobilu a tam to v TC zkuste (TC je v Obchod Play i pro OS Android). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.